16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Οι νέες Nikon COOLPIX προσφέρουν απλότητα, στυλ και ευκολία κοινοποίησης των φωτογραφιών

    Η Nikon ενισχύει τη δημοφιλή σειρά compact φωτογραφικών μηχανών COOLPIX με τρία νέα μοντέλα: την προηγμένη COOLPIX S3700 με ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi και NFC για εύκολη κοινοποίηση φωτογραφιών και video, την κομψή COOLPIX S2900 20MPixels με το λεπτό σώμα που μπορεί να σας συνοδεύσει παντού και την εύχρηστη φωτογραφική μηχανή COOLPIX L31 16 megapixel που παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

    phpta1wki

    Με την COOLPIX S3700 20 megapixel δεν ήταν ποτέ ευκολότερη η κοινοποίηση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας μέσω μιας έξυπνης συσκευής με ένα απλό άγγιγμα χάρη στην τεχνολογία Wi-Fi και NFC. Η δράση αποτυπώνεται εξ ολοκλήρου και πανεύκολα σε εικόνες και video HD με το οπτικό zoom 8x το οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 16x. Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σάς επιτρέπει να συνεχίζετε τη λήψη τις πιο καίριες στιγμές και η Ιδιαίτερη επεξεργασία εγγυάται ότι οι selfie και τα ομαδικά πορτραίτα θα είναι πάντα όμορφα!

    αρχείο λήψης (3)

     

    Η COOLPIX S2900 20 megapixel καθιστά τη λήψη με στυλ μια καθημερινή δραστηριότητα – χωρά εύκολα στην τσέπη ή στην τσάντα και διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων. Όλα αυτά ενισχύονται επίσης και από το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά εύχρηστη. Τραβήξτε εξαιρετικές κοντινές λήψεις πιο εύκολα με το οπτικό zoom 5x που επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 10xκαι εξασφαλίστε πανέμορφες πεντακάθαρες εικόνες με το άγγιγμα ενός κουμπιού και με τη βοήθεια της Αυτόματης επιλογής σκηνής που σας ενημερώνει σχετικά με τις σωστές ρυθμίσεις. Με το video HD οι στιγμές διασκέδασης με την οικογένειά σας αλλά και όλες οι εντυπωσιακές σκηνές αποτυπώνονται εύκολα με την Υποβοήθηση πανοραμικής λήψης.

    αρχείο λήψης (4)

    Η λήψη καλών φωτογραφιών δεν χρειάζεται πλέον να είναι πολύπλοκη – η COOLPIX L31 16 megapixel είναι εύχρηστη, αξιόπιστη και διατίθεται σε προσιτή τιμή παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Το οπτικό zoom 5x είναι ιδανικό για λήψη όμορφων πορτραίτων και η εγγραφή video HD με ένα άγγιγμα κάνει εύκολη την αλλαγή από τη λειτουργία φωτογραφίας στη λειτουργία video. Τα Ειδικά εφέ που είναι ενσωματωμένα στη φωτογραφική μηχανή προσφέρουν έμπνευση για μια δημιουργική προσέγγιση και είναι εύκολο να συνεχίζετε τη λήψη στα ταξίδια σας με τις μπαταρίες AA τις οποίες μπορείτε να βρείτε παντού.

     

    Κοινωνικότητα με στυλ

    Αν είστε λάτρεις της μόδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η λεπτή COOLPIX S3700 είναι η ιδανική φωτογραφική μηχανή για εσάς. Έχει μοναδική εμφάνιση, τραβάει εξαιρετικές φωτογραφίες και παρέχει τη δυνατότητα άμεσης κοινής χρήσης μέσω μιας έξυπνης συσκευής με NFC με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Υπάρχει ένα ειδικό κουμπί Wi-Fi για τη μεταφορά των εικόνων σας ώστε να μπορείτε να είστε πάντα σε θέση να δημοσιεύετε τις φωτογραφίες σας όπου κι αν πάτε.

     

    Ισχύς πολλών megapixel

    Τόσο η COOLPIX S3700 όσο και η COOLPIX S2900 διαθέτουν αισθητήρες εικόνας CCD 20 megapixel ενώ η COOLPIX L31 έχει αντίστοιχο αισθητήρα 16 megapixel. Ο υψηλός αριθμός των megapixel σε κάθε φωτογραφική μηχανή σημαίνει ευκρινείς εικόνες με πολλές λεπτομέρειες και ενδείκνυται για μεγεθύνσεις φωτογραφιών ή αφίσας.

    Μεγέθυνση της δράσης

    Η προηγμένη COOLPIX S3700 διαθέτει οπτικό zoom 8x το οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 16x ενώ η COOLPIX S2900 έχει οπτικό zoom 5x το οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 10x. Τέλος, η COOLPIX L31 έχει οπτικό zoom 5x. Οι κοντινές λήψεις εκφράσεων του προσώπου γίνονται απλές με το καδράρισμα της τέλειας ομαδικής λήψης και της αποτύπωσης της δράσης εκεί ακριβώς όπου συμβαίνει.

     

    Κινούμενες αναμνήσεις

    Ανεξάρτητα από το αν είναι λεπτές ή πολύχρωμες, αυτές οι νέες φωτογραφικές μηχανές COOLPIX έχουν πάρει στα σοβαρά την αποτύπωση καθαρών φωτογραφιών και ομαλών video. Η αλλαγή μεταξύ λήψης φωτογραφιών και video είναι πανεύκολη κι έτσι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποτυπώνετε τη μαγεία. Δεν θα χάσετε ποτέ ξανά τις ξεχωριστές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας!

     

    Σύνοψη βασικών λειτουργιών

     

    COOLPIX S3700

    Υποστήριξη ενσωματωμένου Wi-Fi και NFC: Μοιραστείτε φωτογραφίες και video με μια έξυπνη συσκευή με τη δυνατότητα NFC2  και με ένα απλό άγγιγμα στη φωτογραφική σας μηχανή ή μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας μέσω του ειδικού κουμπιού Wi-Fi.

    Λεπτή σχεδίαση: Αρκετά λεπτή για να την έχετε μαζί σας οπουδήποτε και με υψηλής ποιότητας φινίρισμα και μεγάλο εύρος χρωμάτων που την κάνουν να ξεχωρίζει από το πλήθος.

    Φακός NIKKOR με οπτικό zoom 8x: Το ευρυγώνιο οπτικό zoom 8x επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 16x για αποτύπωση περισσότερης δράσης.

    Αισθητήρας εικόνας CCD 20 MP: Με υψηλό αριθμό megapixel, οι εικόνες είναι ευκρινείς με πολλές λεπτομέρειες. Ενδείκνυται για μεγεθύνσεις φωτογραφιών ή αφίσας.

    Υποβοήθηση πανοραμικής λήψης: Δημιουργήστε εκπληκτικές πανοραμικές λήψεις εύκολα γυρίζοντας τη φωτογραφική μηχανή κατακόρυφα ή πραγματοποιώντας οριζόντια πανοραμική λήψη στη λειτουργία Υποβοήθησης πανοραμικής λήψης.

    Εγγραφή video HD: Καταγράψτε σε HD (720/30p) με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Μεγεθύνετε ξεχωριστές στιγμές ενώ η Απόσβεση κραδασμών διατηρεί την ομαλή ροή video.

     

    COOLPIX S2900

    Αισθητήρας εικόνας CCD 20 MP: Ο υψηλός αριθμός των megapixel του αισθητήρα εικόνας σάς προσφέρει καθαρές εικόνες με ευκρινείς λεπτομέρειες. Ενδείκνυται για μεγεθύνσεις.

    Φακός NIKKOR με οπτικό zoom 5x: Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε εξαιρετικά ομαδικά πορτραίτα και να κάνετε όμορφες κοντινές λήψεις με το οπτικό zoom 5x το οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 10x.

    Εγγραφή video HD: Όταν εκτυλίσσονται μαγικές στιγμές, εσείς θα είστε έτοιμοι να τις αποτυπώσετε σε HD (720p) με ένα απλό άγγιγμα του κουμπιού εγγραφής video.

    Υποβοήθηση πανοραμικής λήψης: Δημιουργήστε εκθαμβωτικές λήψεις από τις διακοπές σας καθώς η Υποβοήθηση πανοραμικής λήψης συνδυάζει το αποτέλεσμα σε μια μεμονωμένη μοναδική πανοραμική λήψη.

    16 λειτουργίες σκηνής: Επιλέξτε τον τύπο της σκηνής που αποτυπώνετε και οι ρυθμίσεις θα βελτιστοποιηθούν αυτόματα για την τέλεια λήψη.

    AF εύρεσης στόχου: Η γρήγορη και ακριβής αυτόματη εστίαση κάνει εύκολη τη λήψη καθαρών εικόνων αφού εντοπίζει αυτόματα το θέμα σας και εστιάζει σε αυτό.

     

    COOLPIX L31

    Ευκολία στη χρήση: Η διάταξη των κουμπιών δεν είναι πολύπλοκη και η Εύκολη αυτόματη λειτουργία βελτιστοποιεί όλες τις ρυθμίσεις για μια τέλεια λήψη κάθε φορά.

    Αισθητήρας εικόνας CCD 16 MP: Θα έχετε πάντα ευκρινείς φωτογραφίες με πολλές λεπτομέρειες. Ενδείκνυται για μεγεθύνσεις αγαπημένων λήψεων.

    Φακός NIKKOR με οπτικό zoom 5x: Το οπτικό zoom 5x σας φέρνει πιο κοντά στη δράση και σας βοηθά να προσαρμόζεστε σε οποιαδήποτε συνθήκη λήψης.

    Εγγραφή video HD: Τα video ζωντανεύουν τις αναμνήσεις. Καταγράψτε τις δικές σας σε HD (720p) με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

    Λαβή για εύκολο κράτημα: Όταν κρατάτε καλά τη φωτογραφική μηχανή στα χέρια σας, παραμένει περισσότερο σταθερή και εσείς τραβάτε πιο ευκρινείς φωτογραφίες. Ο χειρισμός είναι εύκολος χάρη στη διάταξη των κουμπιών.

    Μπαταρίες AA: Ακόμα κι αν ταξιδεύετε, οι μπαταρίες ΑΑ πωλούνται παντού κι έτσι μπορείτε να συνεχίσετε τη λήψη χωρίς να ανησυχείτε για το αν θα ξεφορτιστεί η μπαταρία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles