17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέες οθόνες Dell για τηλεδιάσκεψη – οι πρώτες οθόνες στον κόσμο που έχουν πιστοποιηθεί για το Microsoft Teams!

    Η Dell ανακοίνωσε τρεις νέες οθόνες που εστιάζουν στις βιντεοδιασκέψεις, οι οποίες επίσης θεωρούνται οι πρώτες οθόνες στον κόσμο που έχουν πιστοποιηθεί για το Microsoft Teams.

    Οι τρεις οθόνες είναι η Dell 24 Video Conferencing Monitor (C2422HE), η Dell 27 Video Conferencing Monitor (C2722DE) και η Dell 34 Curved Video Conferencing Monitor (C3422WE). Και οι τρεις οθόνες περιλαμβάνουν μια αναδυόμενη κάμερα 5MP IR, διπλά ενσωματωμένα ηχεία 5W και ένα μικρόφωνο με ακύρωση θορύβου για να εξασφαλίζει «εκπληκτική ευκρίνεια βίντεο και ήχου». Σας επιτρέπουν επίσης να συμμετάσχετε άμεσα σε μια σύσκεψη χάρη στη συμπερίληψη ενός αποκλειστικού κουμπιού Microsoft Teams που είναι τοποθετημένο στο ηχείο κάτω από την οθόνη.

    «Η τεχνολογία που μας βοηθά να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας είναι κρίσιμη, καθώς προσαρμοζόμαστε στο νέο περιβάλλον τηλεργασίας», δήλωσε ο Λέυκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής της ASBIS KYPROS LTD. Πραγματοποιήστε συναντήσεις άμεσα – με το πάτημα ενός κουμπιού, εκπληκτική ευκρίνεια βίντεο και ήχου, πιο ασφαλή και βολική εμπειρία σύνδεσης χρησιμοποιώντας τη σύνδεση αναγνώρισης προσώπου Windows Hello και τις εντολές handsfree με το Microsoft Cortana ™.

    Και οι τρεις οθόνες είναι διαθέσιμες στην κυπριακή αγορά μέσω της ASBIS KYPROS LTD.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles