14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέες πληροφορίες για microSD και S-Pen στο Samsung Galaxy S21

    Όσο πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωση της νέας σειράς Galaxy S21 της Samsung, όλο αυξάνονται οι διαρροές σχετικά με τα χαρακτηριστικά τους. Τώρα βγήκε στο φως η πληροφορία ότι τα S21 και S21+ δεν θα περιλαμβάνουν υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD. Αντίθετα, αυτή η θύρα θα ενσωματωθεί μόνο στο κορυφαίο μοντέλο, το S21 Ultra. Εκτός αυτού, τα S21 και S21+ αναμένονται να έχουν 12 GB RAM, ενώ το S21 Ultra, 16 GB RAM.

    Άλλες φήμες, θέλουν το 2021 να είναι η τελευταία χρονιά που θα κυκλοφορήσει νέο μοντέλο της σειράς Note. Αυτό φαίνεται πως μπορεί τελικά να είναι αλήθεια, αφού έχουμε φωτογραφίες από θήκη για το S21 Ultra η οποία έχει θέση για S-Pen. Η διαφορά είναι ότι αντίθετα από το Note, το S21 Ultra θα προσφέρει μεν υποστήριξη για το S-Pen, αλλά αυτό θα αποτελεί ένα αξεσουάρ για ξεχωριστή αγορά.

    Θα είναι ενεργό, συνδεόμενο μέσω Bluetooth, όπως αυτό του Note, για ασύρματα gestures, αν και οι βασικές on-screen λειτουργίες δεν θα απαιτούν μπαταρία. Αυτόνομο αναμένεται να κοστίζει περί τα 40 ευρώ, αλλά και να πωλείται «πακέτο» με κάποιες θήκες.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles