14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέες προσθήκες στα Google Maps: θα βοηθούν τους οδηγούς να αναφέρουν τροχαία ατυχήματα ή τα σημεία που παρακολουθείται η ταχύτητα

    google maps logo

    Νέες προσθήκες στην εφαρμογή του Google Maps, οι οποίες θα βοηθούν τους οδηγούς να αναφέρουν περιστατικά όπως τροχαία ατυχήματα ή κάποιο σημείο του δρόμου όπου η ταχύτητα παρακολουθείται, ετοιμάζει η Google. Όλες οι αναφορές των χρηστών θα γίνονται σε πραγματικό χρόνο.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι έως τώρα, μερικοί κάτοχοι κινητών με λογισμικό Android μπορούσαν ήδη να αναφέρουν ατυχήματα, δρόμους που παρακολουθείται η ταχύτητα και σημεία με κυκλοφοριακή κίνηση, χρησιμοποιώντας μόνο την εφαρμογή του Google Maps. Παρόλα αυτά, οι κάτοχοι iPhone δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα αυτή. Ωστόσο, μία αναβάθμιση παγκοσμίως, η οποία ξεκίνησε να εφαρμόζεται σταδιακά από την περασμένη εβδομάδα, έρχεται να το αλλάξει αυτό. Επίσης, η Google θα προσθέσει τη δυνατότητα αναφοράς εργασιών στους δρόμους, κλειστών λωρίδων κυκλοφορίας, ακινητοποιημένων οχημάτων και πεταμένων αντικειμένων στον δρόμο, τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles