18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Νέες ταινίες: Αρχαία Ελλάδα, κλασικά μυθιστορήματα και πολιτική

    Αθάνατοι
    Ο Henry «θα κάνω σύντομα τον Superman, αλλά προς το παρόν κάνω τον Θησέα» Cavill,  τα βάζει με τον σαλεμένο Βασιλιά Mickey Rourke και σώζει την Αρχαία Ελλάδα που σε 3D θα δείχνει πιο cool!
    O σκηνοθέτης Tarsem Singh και οι παραγωγοί Mark Canton (300), Gianni Nunnari (300) και Ryan Kavanaugh (The Fighter) παίρνουν το στυλ του Zack Snyder και του… 300 και με τις ευχές του 3D κάνουν μία ακόμα διαφήμιση του μάχιμου ελληνικού πνεύματος ανά τον κινηματογραφικό κόσμο. Και δεν πιστεύουμε να είστε τόσο αφελείς ώστε να αναζητήσετε ακρίβεια ανάμεσα στην μυθοπλασία του φιλμ και τους ελληνικούς θρύλους…

    Τζέϊν Έϊρ
    Η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου δημοφιλούς βιβλίου της Σαρλότ Μπροντέ σε σκηνοθεσία του Cary Fukunaga (Sin Nombre) με τους Mia Wasikowska (Alice In Wonderland) και Michael Fassbender (Hunger) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
    Έχοντας μεγαλώσει μέσα στη φτώχεια και την ορφάνια, η γκουβερνάντα Τζέιν Έιρ βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο του ιδιοκτήτη του απομονωμένου σπιτιού στο οποίο εργάζεται. Όμως τίποτα στους άγριους βάλτους του Θόρνφιλντ δεν είναι αυτό που φαίνεται, καθώς ο ιδιοκτήτης προσπαθεί να κρύψει σκοτεινά μυστικά. Έτσι η Τζέιν πρέπει να επιστρατεύσει όλη της την υπομονή και το θάρρος…
    Το μυθιστόρημα αποτελεί ένα τα πιο δημοφιλή βιβλία του κόσμου εδώ και 160 χρόνια, έχοντας μεταφραστεί σχεδόν σε όλες τις γλώσσες, ενώ οι κινηματογραφικές διασκευές έχουν φτάσει τις 18.

    Ο Κατακτητής
    Θα ήταν πραγματικά μοναδική εμπειρία να ήταν κάποιος σε μία γωνιά και να κοιτάζει τον ωραιοπαθή πρωθυπουργό της Γαλλίας την ώρα που θα βλέπει την ταινία που γύρισε ο Xavier Dirringer για την αφεντιά του. Πάμε στοίχημα πως εάν τον ρωτήσουν εάν την είδε θα απαντήσει αρνητικά, ενώ σίγουρα θα το έχει κάνει και δυο φορές μάλιστα, μην μπορώντας να χωνέψει γιατί δεν διάλεξαν έναν πιο όμορφο άντρα από τον Denis Podalydes για να τον ερμηνεύσει. Για να μην αναφερθούμε και για φλέγον θέμα του ύψους… Τα φιλμ συνεχίζουν να προσαρμόζονται στην εποχή και να προκύπτουν άκρως πολιτικά, κυρίως βιογραφίες προσώπων που δεν λένε να ξεκολλήσουν από την εξουσία. Και εάν δεν σας κάνει ο Νικολά, να περιμένετε την αφίξη της Μάργκαρετ Θάτσερ, λέγε με Meryl Streep.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles