14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέες ταινίες: Μαδαγασκάρη 3, Ο Χορός Των Κατασκόπων, Επικίνδυνο Πάθος, Οι Κουμπάροι Και Το Κριάρι

    Μαδαγασκάρη 3: Οι Φυγάδες της Ευρώπης
    Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της DreamWorks, το διάσημο franchise επιστρέφει, και σε 3D, για μια ακόμα ξεκαρδιστική περιπέτεια, έχοντας αυτήν τη φορά την υπογραφή και του Noah Baumbach (Ο Απίθανος Κύριος Φοξ) στο σενάριο. Η γνωστή και μη εξαιρετέα παλιοπαρέα του Ζωολογικού Κήπου, που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, αγωνίζεται και σε αυτήν την ταινία, προκειμένου να φτάσει… (πού αλλού;) στη Νέα Υόρκη!!! Ben Stiller, Sacha Baron Cohen, David Schwimmer, Frances McDormand, Chris Rock, Jada Pinkett Smith δανείζουν τις φωνές τους…

    Ο Χορός Των Κατασκόπων
    Η ταινία μας μεταφέρει την εποχή του αντάρτικου του IRA εναντίον της σκληρής Βρετανικής πολιτικής, με το σενάριο –η κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Tom Bradby – να μιλάει για μία μητέρα που ζει στο Μπέλφαστ με τα αδέρφια της, σκληροπυρηνικά μέλη του IRA.. Όταν θα συλληφθεί για απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο Λονδίνο, πλέον έχει μόνο δύο επιλογές. Ή να καταδικαστεί σε 25 χρόνια φυλάκιση και να χάσει το μικρό της γιο ή να λειτουργήσει ως κατάσκοπος για εκείνους… Του James Marsh (Man on Wire, Project Nim) που αφήνει τα ντοκιμαντέρ για να γυρίσει το πρώτο του θρίλερ.

    Επικίνδυνο Πάθος
    Στο Παρίσι του 1890, ο γόης Ζορζ Ντιρόι, λέγε με Robert Pattinson τριγυρνάει από κακόφημους δρόμους σε σαλόνια της υψηλής κοινωνίας χρησιμοποιώντας τις σαγηνευτικές του ικανότητες για να αναρριχηθεί από την φτώχεια στα πλούτη. Και από το κρεβάτι του περνάνε ένα σωρό γυναίκες. Uma Thurman, Christina Ricci, Kristin Scott Thomas… H καλύτερη εκδίκηση για να σκάσει από το κακό της η Bella. Η ταινία των Declan Donnellan και Nick Ormerod είναι βασισμένη στη νουβέλα του Guy de Maupassant.

    Οι Κουμπάροι Και Το Κριάρι
    Ένας γαμπρός ταξιδεύει, μετά κόπων και βασάνων, με φίλους και κουμπάρους στην Αυστραλία όπου θα γίνει ο γάμος. Τα κάνουν μαντάρα και η Olivia Newton-John (ναι, ναι, καλά διαβάσατε), η μητέρα της νύφης, κάνει υπομονή! Του Stephan Elliott του Ένας Θάνατος σε Μια Κηδεία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles