21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέες ταινίες: Πάσχα με Χιονάτη, Streetdance 2, Mel Gibson, Πειρατές, τρόμο στο Δάσος και ανανεωμένη Κάλπικη Λίρα

    Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου
    Από την εποχή του 2006 και της «μαγικής» κόντρας ανάμεσα στα Prestige και Illusionist, έχουμε να δούμε ανάλογη μονομαχία. Από τη μία το Mirror Mirror και από την άλλη το Snow White and the Huntsman που έπεται, θα βάλουν στη μέση την ιστορία της Χιονάτης και όποιον πάρει ο χάρος. Μέχρι να ανακηρυχθεί τελικά ο νικητής του καλύτερου «παραμυθένιου» redesign, ο Τarsem Singh προτείνει έναν πιο Bollywood concept, με την Lily Collins στο ρόλο της Χιονάτης και την Julia Roberts σε εκείνον της κακιάς βασίλισσας.

    Streetdance 2 (3D)
    Χορέψετε, χορέψετε τα νιάτα να χαρείτε… Οι σκηνοθέτες video clip Max Giwa και Dania Pasquini, αφού τα πήγαν περίφημα στο Βρετανικό box office, συνεχίζουν με καινούργιες φιγούρες.

    Οι Καλοκαιρινές Μου Διακοπές
    O Mel Gibson δίνει το ΟΚ στον Adrian Grunberg, βοηθός σκηνοθέτη στο Apocalypto (αλλά και στα Edge of Darkness και Man on Fire) να αναλάβει την ευθύνη για την πρώτη του δουλειά, για την οποία έχει γράψει και το σενάριο (σε συνεργασία με τον Gibson). Action film με τον τρελοMel να είναι ο «gringo» που πρέπει να επιβιώσει σε μία κακόφημη μεξικανική φυλακή, όταν θα τον συλλάβουν με ένα αυτοκίνητο γεμάτο κλεμμένα χρήματα.

    To Μικρό Δάσος στο Σπίτι
    Το φιλμ αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Drew Goddard, σεναριογράφου του Cloverfield και υπεύθυνου για ορισμένα από τα καλύτερα επεισόδια του Lost και του Alias. Τέσσερις φίλοι από το κολλέγιο αποφασίζουν να περάσουν ένα σαββατοκύριακο σε μια ξύλινη καλύβα στο δάσος. Δυστυχώς, δεν θα ακούσουν δύο ηλικιωμένους που τους συμβουλεύουν να μην το κάνουν… Το φιλμ είχε περάσει από 40 κύματα, αφού η απόφαση να το ξαναγυρισεί σε 3D, έπεσε επάνω στην χρεοκοπία της MGM. Όταν μπήκε στο παιχνίδι η Lionsgate, τότε πήρε ξανά το πράσινο φως αυτή η ταινία τρόμου με τις ανατροπές και το μαύρο χιούμορ.

    Πειρατές!
    Ο Hugh Grant αναλαμβάνει τον πρώτο animated ρόλο της καριέρας του, σε μια απολαυστική τρισδιάστατη θαλάσσια περιπέτεια, που μας ταξιδεύει από τις εξωτικές όχθες της Αιματοβαμμένης Νήσου, μέχρι τα ομιχλώδη μονοπάτια του Βικτωριανού Λονδίνου. H ταινία The Pirates! Band of Misfits είναι η πλέον φιλόδοξη δημιουργία του πολυβραβευμένου Βρετανικού studio Aardman Animations.

    Κάλπικη Λίρα
    Η Κάλπικη Λίρα του Γιώργου Τζαβέλλα, μία από τις πλέον μυθικές ταινίες του εγχώριου κινηματογράφου μας, είναι και η πρώτη που επανακυκλοφορεί μετά από ψηφιακή επεξεργασία. Αυτή η έξοχη ταινία του 1955 (η πρώτη σπονδυλωτή της ελληνικής παραγωγής και η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία εκείνης της χρονιάς), παρουσιάζεται εκ νέου λοιπόν στο ελληνικό κοινό, που θα απολαύσει τους μυθικούς Βασίλη Λογοθετίδη, Ίλυα Λιβυκού, Μίμη Φωτόπουλου, Σπεράντζα Βρανά, Δημήτρη Χορν και Έλλη Λαμπέτη, σε ψηφιακή μορφή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles