15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέες ταινίες: Ροκ για Πάντα, Στα Όρια, Μεσοτοιχίες, Αντίο Βασίλισσά μου

    Ροκ για Πάντα
    Στο μοναδικό «σοβαρό» μιούζικαλ της χρονιάς… πρωταγωνιστεί ο Tom Cruise που υποδύεται έναν α λά Axl Rose rock star;! Πλέον τα έχουμε δει και ειδικά ο συγκεκριμένος ηθοποιός, που δεν αφήνει πρόκληση για πρόκληση να πέσει κάτω. Αλλά αλήθεια, μετά την τρομακτική βόλτα στον αέρα στο Mission Impossible 4, τι να του πει μία rock τσιρίδα και καμιά εκατοστή τρελαμένες groupies… Ο Adam Shankman, που μία εμπειρία από το Hairspray την έχει, σκηνοθετεί τον Cruise αλλά και όλο το υπόλοιπο εκλεκτό καστ, με τον Russell Brand να βρίσκεται στο στοιχείο του και τους Alec Baldwin και Catherine Zeta-Jones να το παλεύουν…

    Στα Όρια
    O διεφθαρμένος αστυνομικός Ντέιβ Μπράουν (Woody Harrelson), έχει την δική του θεωρία για το τι είναι δίκαιο και τι άδικο. Όταν μία κάμερα θα τον καταγράψει να χτυπάει κάποιον, συνεχίζει να μην παραδέχεται πως έχει πρόβλημα, αψηφώντας το νόμο και τη λογική. Ο κλοιός όμως στενεύει μιας και έρχεται στην επιφάνει ένα σκάνδαλο αστυνομικής διαφθοράς, με πολλούς ερευνητές να ψάχνουν και να ρωτούν. Ζόρικη αστυνομική περιπέτεια με υπαρξιακές προεκτάσεις, φυσικά down town L.A. Που αλλού… Παίζουν ακόμα οι Ben Foster, Steve Buscemi, Jon Bernthal, Sigourney Weaver, Jon Bernthal και ο κάποτε gangsta rapper Ice Cube.

    Μεσοτοιχίες
    Η πολυβραβευμένη ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μικρού μήκους φιλμάκι του ίδιου σκηνοθέτη, Gustavo Taretto, και αναφέρεται στη σύγχρονη έκδοση της αστικής απομόνωσης. Ο ένας βουτηγμένος στους υπολογιστές, με αμέτρητες φοβίες και σπάνιες εξόδους από το σπίτι, η άλλη ανίκανη να συνάψει οποιονδήποτε σοβαρό δεσμό μετά το τέλος μίας τετράχρονης σχέσης. Ζουν στην ίδια πόλη (Μπουένος Άιρες), στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο, ψωνίζουν στα ίδια μαγαζιά, αλλά δεν συναντιούνται ποτέ.

    …Ούτε στον Εχθρό μου!
    Δύο αταίριαστοι χαρακτήρες και η αναπόφευκτη έλξη ανάμεσά τους. Εκείνη high class, διευθύντρια σε ίδρυμα για την σύγχρονη τέχνη, εκείνος χύμα, αδειάζει τα μπουκάλια και στο σεξ τον ενδιαφέρει η ποσότητα και όχι η ποιότητα. Στη γαλλική εμπορική κωμωδία της Anne Fontaine, η αστική τάξη συγκρούεται με τα λαϊκά συναισθήματα και προκύπτουν ευρωπαϊκές rom com καταστάσεις.

    Αντίο, Βασίλισσά μου
    Η Diane Kruger υποδύεται την Μαρία Αντουανέτα στο φιλμ που μας μεταφέρει στις μέρες λίγο πριν την Γαλλική Επανάσταση, όταν οι Βερσαλλίες δεν λένε να πάρουν χαμπάρι για την αναταραχή που επικρατεί. Κάποτε η αυτοκρατορική αυλή θα αδειάσει, όχι όμως και από την βασιλική οικογένεια, με μερικούς να αισθάνονται ακόμα ασφάλεια δίπλα στην Βασίλισσα της Γαλλίας. ‘Οπως η νεαρή κοπέλα Σιντονί(Lea Seydoux), που νοιώθει μεγάλη έλξη για εκείνη και δεν της αρνήθηκε ποτέ τίποτα….

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles