17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέες ταινίες: The Amazing Spider-Μan, Κυνηγοί Κεφαλών, Γράψε Λάθος


    The Amazing Spider-Μan
    Χωρίς
    Sam Raimi και Tobey Maguire, αλλά με Marc Webb και Andrew Garfield, ο Spider-Man που σύντομα θα γιορτάζει 50 χρόνια, θέλει να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα.  Ο Peter Parker επιστρέφει στα χρόνια του high school, και με τη μεγάλη του αγάπη να μην είναι η Mary Jane (bye bye Kirsten Dunst), αλλά η Gwen Stacy, που την υποδύεται η ταχύτατα ανερχόμενη Emma Stone. Όταν ο Andrew Garfield φόρεσε τη στολή του Spider-Μan έριξε κλάμα από την συγκίνηση, η ταινία είναι φυσικά σε 3D και η πρώτη παραγωγή του Hollywood που έχει γυριστεί με την ψηφιακή κάμερα RED Epic, και τα υπόλοιπα στην οθόνη.



    Κυνηγοί Κεφαλών
    «Ο Ταραντίνο συναντά τους αδελφούς Κοέν σε ένα απολαυστικό θρίλερ» έγραψε μία δανέζικη εφημερίδα για την ταινία που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο, που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 2008, του βραβευμένου με έγκυρα βραβεία λογοτεχνίας σκανδιναβού συγγραφέα Jo Nesbo. Η ιστορία θέλει έναν επιτυχημένο κυνηγό επιχειρηματικών ταλέντων της Νορβηγίας, να έχει παντρευτεί την πανέμορφη ιδιοκτήτρια μιας γκαλερί και να ζει σε ένα ονειρεμένο σπίτι. Για να τα «βγάζει πέρα» όμως, ληστεύει πανάκριβα έργα τέχνης. Σύντομα θα έρθει η δουλειά όπου όλα θα πάνε λάθος και από κυνηγός θα γίνει θήραμα. Του Morten Tyldum και με καστ τους Aksel Hennie, Synnοve Macody Lund, Nikolaj Coster-Waldau και Julie R. Οlgaard.

    Γράψε Λάθος
    Το φιλμ του Ισραηλινού Joseph Cedar που κέρδισε το βραβείο σεναρίου στις Κάννες και ήταν υποψήφιο για το ξενόγλωσσο Όσκαρ, μιλάει με ξεχωριστό λεπτό χιούμορ για την κόντρα ενός πατέρα με το γιο του, εκκεντρικοί καθηγητές και οι δύο. Ο πατέρας είναι ξεχασμένος πια και φοβάται το κατεστημένο. Ο γιος είναι ο πιο αγαπητός και αναζητά συνεχώς την αναγνώριση. Όταν όμως ο πατέρας μαθαίνει ότι πρόκειται να τιμηθεί με το πιο σεβαστό βραβείο που υπάρχει, θα ξεκινήσει ένας παράλογος ανταγωνισμός. Θα σαμποτάρει ο γιος τη δόξα του πατέρα του;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles