19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέες τηλεοράσεις Panasonic από το Hollywood …στο σπίτι σας!

    H Intertech παρουσιάζει τις νέες σειρές τηλεοράσεων της Panasonic για τη φετινή σεζόν και φέρνει το Hollywood στο σπίτι σας!

    Η γκάμα περιλαμβάνει νέας γενιάς τηλεοράσεις OLED και 4K Pro, με fine-tuning της εικόνας από εξειδικευμένους επαγγελματίες και colourists του Hollywood, ώστε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες, ακριβώς όπως τα οραματίστηκαν οι δημιουργοί τους.

    EX780

    Οι νέες HDR OLED (σειρές EZ1000, EZ950) και 4K Pro Ultra HD (σειρά EX780) τηλεοράσεις της Panasonic αποδίδουν εικόνα επαγγελματικού επιπέδου για την απόλυτη κινηματογραφική εικόνα. Χάρη στον επεξεργαστή Studio Colour HCX2, οι τηλεοράσεις αποδίδουν το απόλυτο μαύρο και τις διαβαθμίσεις του, ακόμα και σε σκοτεινές σκηνές, καθώς και τις πιο λεπτές λεπτομέρειες. Ο επαγγελματικός επεξεργαστής χρωμάτων σε συνδυασμό με τη νέα colour-correcting λειτουργία, καθιστούν την αναπαραγωγή των χρωμάτων πιο ακριβή από ποτέ στην ιστορία των καταναλωτικών τηλεοράσεων με μοναδικά επίπεδα φωτεινότητας.

    EZ950

    H 4Κ Pro HDR λειτουργία που εξοπλίζει τις τηλεοράσεις συμβάλλει στην ακρίβεια των χρωμάτων, στην απόδοση του απόλυτου μαύρου και καλύπτει ακόμα και τους πιο αυστηρούς κριτές σε επίπεδο ανάλυσης και χρωμάτων.

    Η ηχητική εμπειρία είναι ασύγκριτη, αφού η Panasonic έχει προχωρήσει σε συνεργασία με τη γνωστή Technics, προσαρμόζοντας στη σειρά EZ1000 της συστήματα ακρόασης πολλαπλών ηχείων για ήχο που αγγίζει.

    EZ1000

    Σχεδιασμένες με premium υλικά πρώτης κατηγορίας σύμφωνα με την Art & Interior φιλοσοφία της Panasonic, οι τηλεοράσεις αποτελούν στοιχείο διακόσμησης στο σπίτι σας και προσθέτουν φινέτσα στην αισθητική του χώρου σας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles