16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Nέοι USB Type-C Lacie Porsche Design Desktop & Mobile hard drives και συνεργασία με τον Neil Poulton στον Chromé

    Καθώς το πρότυπο USB Type-C καταφθάνει σε περισσότερα μηχανήματα, οι κατασκευαστές αξεσουάρ προσφέρουν νέα προϊόντα που το υποστηρίζουν. Έτσι, και η Lacie παρουσιάζει στο πλαίσιο της CES 2016, τους νέους της Porsche Design Desktop & Mobile hard drives.

    lacie

    Διαθέτουν σασί από αλουμίνιο, κομψή εμφάνιση που πάντα χαρακτηρίζει τα προϊόντα της οικογένειας, με την υποστήριξη USB Type-C αυτή τη φορά να κάνει τη διαφορά. Μπορείτε να συνεχίσετε να φορτίζετε το laptop σας όσο μεταφέρετε αρχεία, εφόσον ο δίσκος είναι συνδεδεμένος. Και αν δεν έχετε κάποιο καινούριο μηχάνημα, διαθέτουν και USB 3.0 adapter.

    lacie-porsche-design-back-of-box-desktop-screen-1

    Θα κυκλοφορήσουν το Μάρτιο σε χωρητικότητες 1,2 και 4TB για τα Mobile Drive models και τιμή που ξεκινάει από τα 110 δολάρια και χωρητικότητες 4, 5 και 8TB για τα Desktop drive και τιμή που ξεκινάει από τα 210 δολάρια.

    chrome

    Επιπλέον, η Lacie ανακοίνωσε και το νέο premium μοντέλο Chromé που σχεδίασε ο Neil Poulton. Πρόκειται για έναν σκληρό δίσκο με γυαλιστερό φινίρισμα χρωμίου που, όπως βλέπετε και στη φωτό, κάθεται σε… γωνία και όχι σε flat θέση, καθώς ο Poulton εμπνεύστηκε το σχεδιασμό του, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, από ένα… άγαλμα του 20ου αιώνα. Διαθέτει και αυτός USB Type-C και στο σασί του έχει dual 500GB SSDs. Όσο για την τιμή του, φτάνει τα 1.100 δολάρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles