16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέο ανθεκτικό smartphone Cat S41: Ξεκίνησε η διάθεση του στην Κυπριακή αγορά

    s41

    Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες και στην Κύπρο, η διανομή του νέου ανθεκτικού smartphone Cat S41 από την ARP MOBILE TECH STORES – Επίσημοs  Διανομέας των Cat Phones στην Κύπρο. Το νέο ανθεκτικό smartphone Cat S41 έρχεται στην Κυπριακή αγορά με μια πολύ μεγάλης διάρκειας μπαταρία 5000mAh, που παρέχει  έως και 1½ μήνα (44 ημέρες… για την ακρίβεια) χρόνου αναμονής ή έως και 38 ώρες χρόνου ομιλίας 3G. Ασύλληπτα… πραγματικά χαρακτηριστικά, πολύ χρήσιμα όμως, ειδικότερα όταν κάποιος βρίσκεται σε μέρος όπου δεν μπορεί να φορτίσει τη συσκευή του.

    Επιπρόσθετα το νέο Cat S41 με την ενεργοποίηση μιας νέας λειτουργίας διαμοιρασμού μπαταρίας που διαθέτει, μετατρέπεται εύκολα σε ένα αξιόπιστο power bank. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας ένα απλό καλώδιο διαμοιρασμού μπαταρίας που υπάρχει στην συσκευασία του Cat S41, μπορείτε να φορτίσετε ένα οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή αξεσουάρ που έχετε μαζί σας. Η διαδικασία φόρτισης θα σταματήσει όταν το επίπεδο της μπαταρίας του S41 φτάσει στο επίπεδο που έχει ορίσει ο χρήστης. Αυτό διασφαλίζει ότι ο χρήστης διατηρεί τον έλεγχο και μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συσκευή του ως power bank, διασφαλίζοντας παράλληλα επαρκή μπαταρία στην τηλεφωνική του συσκευή.

    Από πλευράς σχεδιασμού το νέο Cat S41 χτίζει πάνω στις προηγούμενες εκδόσεις των τηλεφώνων Cat για τη δημιουργία ανθεκτικών συσκευών, με τα διαπιστευτήρια χρήσης σε δύσκολες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της ανθεκτικότητας IP68 στο νερό και τη σκόνη και MIL SPEC 810G.  Όπως όλα τα smartphone Cat σε αυτή τη σειρά, το Cat S41 έχει κατασκευαστεί ώστε να αντέχει σε επανειλημμένες δοκιμές πτώσης σε τσιμέντο από ύψος 1,8 μέτρων, από κάθε κατεύθυνση. Είναι, επίσης, αδιάβροχο, με δοκιμή χρήσης έως και 2 μέτρα κάτω από νερό για έως και μία ώρα και αντέχει στις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας. Ταυτόχρονα, η μεγάλη και φωτεινή οθόνη 5″ Full HD του προστατεύεται από το πιο σύγχρονο ανθεκτικό στις γρατσουνιές γυαλί Corning Gorilla Glass 5 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από άμεσο φως ήλιου, με οθόνη αφής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υγρά δάχτυλα ή με γάντια. Το Cat S41 έχει, επίσης, κάμερα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί υποβρύχια.

    “Το Cat S41 είναι ένα αξιόπιστο smartphone, πραγματικά κατάλληλο για χρήση σε σκληρές συνθήκες, στις οποίες οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους. Έχουμε ακούσει και εργαστεί στα σημεία που ξέρουμε ότι είναι πιο σημαντικά για αυτούς, γεγονός που οδήγησε στη δημιουργία του S41, ενός ισχυρού, ανθεκτικού smartphone, με πολύ μεγάλη μπαταρία και δυνατότητα διαμοιρασμού, που ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτές τις προϋποθέσεις”, ανέφερε ο Peter Stephens, CEO του Ομίλου Bullitt, διεθνούς κατόχου της άδειας για κινητά τηλέφωνα της Caterpillar.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles