12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο Apple Watch Series 6 με την επαναστατική λειτουργία «Blood Oxyzen» και νέο προσιτό Apple Watch SE 

    Η εταιρεία iSquare, επίσημος διανομέας προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι η Apple ανακοίνωσε στη χθεσινή διαδικτυακή της παρουσίαση την κυκλοφορία του επανασχεδιασμένου Apple Watch Series 6 που υποστηρίζει την παρακολούθηση του ποσοστού οξυγόνου στο αίμα.

    Παράλληλα, εισήγαγε το ολοκαίνουριο, προσιτό μοντέλο Apple Watch SE με δυνατότητα ανίχνευσης πτώσης και προηγμένη Retina οθόνη. Tα νέα προϊόντα αναμένονται σύντομα στη χώρα μας.

    Το Apple Watch Series 6 επιτρέπει την παρακολούθηση του ποσοστού οξυγόνου στο αίμα, μίας μέτρησης ζωτικής σημασίας που σχετίζεται άμεσα με την υγεία του χρήστη, μέσω ενός νέου, προηγμένου αισθητήρα. Διαθέτει μία πανέμορφη, ενισχυμένη και πιο φωτεινή Always-On Retina οθόνη, επεξεργαστή S6 που προσφέρει έως 20% καλύτερη απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, ενσωματωμένη πυξίδα, ανίχνευση πτώσης και λειτουργία Επείγον SOS.

    Σε συνδυασμό με το νέο λειτουργικό watchOS 7 ο χρήστης έχει στο χέρι του τον απόλυτο έλεγχο και το μέλλον της υγείας του, καθώς και της φυσικής του κατάστασης.

    Το ολοκαίνουριο Apple Watch SE αποτελεί την έκπληξη της χθεσινής βραδιάς. Η Apple θέλησε να εισάγει στην αγορά ένα μοντέλο σε πιο προσιτή τιμή, το οποίο διαθέτει μία σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά. Ενσωματώνει την ίδια οθόνη που κατασκευάστηκε για το Apple Watch Series 6, επεξεργαστή έως δύο φορές ταχύτερο από εκείνον της τρίτης γενιάς, δυνατότητα ανίχνευσης πτώσης, καθώς και μοναδικές λειτουργίες άσκησης και υγείας που καθιστούν το Apple Watch ως το πιο αξιόπιστο wearable στον κόσμο. Παράλληλα η εφαρμογή “Ύπνος” δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να παρακολουθεί και να βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles