18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    ΝEO BLUETOOTH NSP BN218 RETRACTABLE CLIP ON HEADSET VIBRATION + ANTILOST

    Το νέο Bluetooth NSP BN218 RETRACTABLE CLIP ON HEADSET VIBRATION + ANTILOST  είναι ένα καινοτόμο αξεσουάρ που θα σας διευκολύνει αφάνταστα στην απαιτητική καθημερινότητά σας, προσφέροντας την ευχρηστία που πάντα θέλατε. Διαθέτει κλιπ και δυνατότητα περιτύλιξης του καλωδίου που ξεκινάει από το κύριο σώμα της συσκευής και καταλήγει με άνεση στο αυτί σας, με το συνολικό του μήκος να φτάνει τα 40 εκατοστά. Μάλιστα έχετε την δυνατότητα, χάρη στην τεχνολογία Multipoint, να πραγματοποιήσετε ταυτόχρονη ασύρματη σύνδεση με δύο Smartphones για να μην χάνετε τον χρόνο σας με αποσυνδέσεις και επανασυνδέσεις από την μία συσκευή στην άλλη. Αν μάλιστα ακούτε μουσική στην μια συσκευή σας και χτυπήσει η άλλη, αυτόματα απενεργοποιείται η μουσική για να μπορέσετε να μιλήσετε στην συσκευή που σας καλούν και όταν τελειώσετε την κλήση σας συνεχίζετε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.

    BN218 PHOTO 4

    Το εξαιρετικό άνετο Bluetooth NSP BN218 RETRACTABLE CLIP ON HEADSET VIBRATION + ANTILOST έχει διακριτικό στυλ και είναι εξοπλισμένο με δόνηση για αντιλαμβάνεσαι τις εισερχόμενες κλήσεις σου. Διαθέτει αντικλεπτικό συναγερμό όπου δονείται και αναβοσβήνει έντονα μπλε και κόκκινο λαμπάκι σε περίπτωση απομάκρυνσής από την συσκευή σας πάνω από 10 μέτρα. Με σύνδεση Bluetooth v4.2, για γρήγορη αλληλεπίδραση ήχου, μεγάλη εμβέλεια έως και 10 μέτρα αλλά και μεγάλης διάρκειας μπαταρία με χρόνο αναμονής έως και 160 ώρες αλλά και 6 ώρες συνεχής ομιλία για να μην έχετε το άγχος ότι θα μείνετε χωρίς ενέργεια την πιο ακατάλληλη στιγμή.

    Το Bluetooth NSP BN218 RETRACTABLE CLIP ON HEADSET VIBRATION + ANTILOST θα σου λύσει κυριολεκτικά τα χέρια! Με το άγγιγμα ενός και μόνο κουμπιού μπορείς να πραγματοποιείς τηλεφωνικές συνομιλίες, να απορρίψεις μια εισερχόμενη κλήση αλλά να κάνεις και επανάκληση του τελευταίου αριθμού που σας κάλεσε. Τέλος είναι εξίσου σημαντικό να αναφέρουμε ότι σε όλες τις iOS (APPLE) και Android 9 και πάνω συσκευές εμφανίζει την ένδειξη της μπαταρίας αλλά και το ποσοστό της.

    Το Bluetooth NSP BN218 RETRACTABLE CLIP ON HEADSET VIBRATION + ANTILOST της NSP αποτελεί την τέλεια λύση για εκείνους που εργάζονται και μετακινούνται συνεχώς κατά τη διάρκεια της ημέρας και ζητούν καθαρή και άνετη επικοινωνία, όπως επίσης και για όσους οδηγούν μηχανή χωρίς να εμποδίζει την χρήση κράνους λόγω του κομψού μεγέθους του ακουστικού.

    Χαρακτηριστικά:

    • Clip headset πτυσσόμενο
    • Έκδοση Bluetooth v4.2
    • Δόνηση σε εισερχόμενες κλήσεις.
    • Αντικλεπτικός συναγερμό με δόνηση και ενδείξεις κόκκινου και μπλε φωτισμού.
    • 100mAh LiPol επαναφορτιζόμενη μπαταρία
    • Χρόνος Αναμονής: 160 ώρες.
    • Χρόνος Ομιλίας: Πάνω από 6 ώρες.

    Στην συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης στα  Ελληνικά & Αγγλικά.

    BN218 PHOTO 2

    Δείτε το ΝEO BLUETOOTH BN218 RETRACTABLE CLIP ON HEADSET VIBRATION + ANTILOST από την NSP και την VOLTE-TEL εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles