15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέο brand ετοιμάζει η Xiaomi και ίσως το δούμε ακόμη και μέσα στον Ιούλιο!

    Παρόλο που η Xiaomi διαχειρίζεται ένα αρκετά μεγάλο δίκτυο καταστημάτων λιανικής στην Κίνα, βασίζεται κυρίως στην πώληση των συσκευών της online. Πρόκειται για μία προσέγγιση που έχει “υιοθετηθεί” με στόχο το να μπορεί να διατηρεί προσιτές τις τιμές των συσκευών της, χωρίς να επιβαρύνεται από το κόστος διανομής στη λιανική. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτό το online model δεν επαρκεί για να ανταγωνιστεί πλέον άλλες κινεζικές εταιρείες, όπως η Oppo ή η Vivo, που βρίσκονται σε πολύ υψηλή θέση στις παγκόσμιες πωλήσεις smartphones.

    xiaomi-offline

    Τώρα, οι πληροφορίες θέλουν την Xiaomi να ετοιμάζει μία νέα σειρά smartphones γι’ αυτό το σκοπό, πέρα από τα ήδη γνωστά Mi και Redmi line-ups. Θα δίνουν πιθανότατα έμφαση στο design, παρά σε ένα χαρακτήρα που προσφέρει δυνατό hardware σε πολύ καλή τιμή. Δε γνωρίζουμε ακόμη πώς θα ονομάζεται, όμως ίσως δούμε και την πρώτη συσκευή πριν τα τέλη του Ιουλίου.

    Η κινεζική σελίδα MyDrivers μοιράστηκε μία φωτογραφία από μία επερχόμενη συσκευή που μοιάζει με τα iPhone 7 Plus και OnePlus 5 και πιθανώς θα εντάσσεται στη νέα σειρά. Το επόμενο διάστημα αναμένουμε περισσότερα γι’ αυτή την κίνηση της Xiaomi και πόσο ενδιαφέρουσες θα είναι οι πρότάσεις που θα περιλαμβάνει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles