20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέο Cytashop στο MyMall στη Λεμεσό με αναβαθμισμένο και μοντέρνο σχεδιασμό

    cytashop_mymall

    Η Cyta διευρύνει το δίκτυο της με ένα νέο κατάστημα Cytashop (το 21ο στην σειρά) που ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στο εμπορικό κέντρο MyMall στη Λεμεσό, στη οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ 285.

    Με αναβαθμισμένη και μοντέρνα αντίληψη το νέο Cytashop, είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τα νέα πρότυπα εξυπηρέτησης που έθεσε η Cyta, ώστε να είναι φιλικά και χρήσιμα στο κοινό. Ειδικότερα, και με δεδομένες τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της Cyta, τα Cytashop είναι σχεδιασμένα και διαμορφωμένα κατάλληλα, ώστε να προσφέρουν τη δυνατότητα περιήγησης των πελατών εντός του καταστήματος, την εμπειρία να δοκιμάζουν οι ενδιαφερόμενοι τη λειτουργία των συσκευών, καθώς και να επιλέγουν ελεύθερα τα αξεσουάρ που τους ενδιαφέρουν.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη λειτουργία του νέου Cytashop στo MyMall, ο αριθμός των ιδιόκτητων καταστημάτων εξυπηρέτησης της Cyta ανέρχεται πλέον στα 21 παγκύπρια. Σημειώνεται επίσης ότι το νέο Cytashop στη Λεμεσό, θα λειτουργεί σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας του εμπορικού κέντρου MyMall και επομένως θα εξυπηρετεί το κοινό και τις Κυριακές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles