BREAKING

Νέο devolo WiFi 5 Repeater 1200: το «έξυπνο» boost για το WiFi

Ιδανική λύση για μικρούς έως μεσαίους χώρους ή για το γεφύρωμα των κενών του WiFi σε έναν όροφο, αποτελεί το νέο devolo WiFi 5 Repeater 1200 που λειτούργει και συμπεριφέρεται ως ενισχυτής WiFi. Ο συγκεκριμένος προσαρμογέας που ξεχωρίζει για την απλότητα και την λειτουργικότητα που χαρακτηρίζει την παραδοσιακή σχεδίαση της devolo, τοποθετείτε απλά σε μια πρίζα και είναι έτοιμος για άμεση χρήση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε τα κουμπιά WPS στο router και στο Repeater και ο ενισχυτής του WiFi είναι έτοιμος να παρέχει μεικτό ρυθμό μετάδοσης δεδομένων έως και 1.200 Mbps. Από tablet ή laptop έως κονσόλες gaming ή ακόμα και smart TVs, υπάρχει επιτέλους μια γρήγορη σύνδεση στο Internet διαθέσιμη σε οποιαδήποτε συσκευή, είτε πρόκειται για μέρος του οικιακού γραφείου είτε της εγκατάστασης οικιακού κινηματογράφου.

Πως λειτουργεί

Όταν χρησιμοποιείτε το devolo WiFi 5 Repeater 1200, οι τερματικές σας συσκευές επωφελούνται από μια σύνδεση που βασίζεται στο προηγμένο πρότυπο WiFi 5. Αυτό σημαίνει βελτιωμένη απόδοση WiFi, επειδή το MIMO πολλαπλών χρηστών (MU-MIMO) είναι μέρος του «πακέτου». Αυτή η τεχνολογία ελέγχει αυτόματα τη ροή δεδομένων και δεν υπερφορτώνεται, ακόμη και όταν υπάρχουν πολλές τερματικές συσκευές συνδεδεμένες ταυτόχρονα στο Repeater.

Το Band Steering παρέχει πρόσθετη υποστήριξη και χρησιμοποιεί την πιο κατάλληλη ζώνη συχνοτήτων για να κατευθύνει τις συγκεκριμένες συνδέσεις. Ως ένα dual-band repeater, το devolo WiFi 5 Repeater 1200 επικοινωνεί στα 2,4 GHz και στα 5 GHz για να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και το κάνει με εξαιρετική ασφάλεια: Τα ενημερωμένα πρότυπα ασφαλείας WPA3 και WPA2 διασφαλίζουν κρυπτογράφηση αιχμής που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Ευέλικτη λύση

Παρά την τελευταία λέξη της τεχνολογία, το devolo WiFi 5 Repeater 1200 είναι σαν παιδικό παιχνίδι στην εγκατάσταση και εξαιρετικά ευέλικτο στη χρήση του. Λειτουργεί με όλα τα router της αγοράς, τερματικές συσκευές ή ακόμα και άλλα repeater και είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε υπάρχει διαθέσιμη πρίζα. Ως αποτέλεσμα, παρέχει ισχυρό WiFi στο σημείο ακριβώς όπου χρειάζεται, ακόμα και στον κήπο, εφόσον χρησιμοποιείται επαρκής προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Το repeater διαθέτει και μια θύρα Ethernet για να φιλοξενεί συσκευές που έχουν μόνο επιλογή σύνδεσης με καλώδιο. Αυτό το καθιστά την τέλεια συσκευή για την παροχή υποστήριξης σε μέρη όπως η γωνιά ψυχαγωγίας ή το οικιακό γραφείο. Επιπλέον, η πρακτική ένδειξη σήματος τεσσάρων βαθμίδων σάς επιτρέπει να ελέγχετε την ποιότητα σύνδεσης ανά πάσα στιγμή, γεγονός που διευκολύνει την εύρεση του σημείου τοποθέτησης.

Ένα έξτρα πλεονέκτημα: Εάν υπάρχει δομημένη καλωδίωση δικτύου, το repeater μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως access point. Απλώς συνδέστε το repeater σε μια διαθέσιμη πρίζα, χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο Ethernet για να τον συνδέσετε στην υποδοχή δικτύου και απολαύστε επιτέλους γρήγορο WiFi!

Κορυφαίο WiFi, κορυφαίες υπηρεσίες

Η ευελιξία καθιστά το devolo WiFi 5 Repeater 1200 τον τέλειο ενισχυτή WiFi για μικρούς και μεσαίους χώρους ή μεμονωμένες περιοχές όπου το ασύρματο Internet δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Η δωρεάν εφαρμογή Home Network για κινητά Android και iOS καθοδηγεί τους χρήστες στην απλή διαδικασία εγκατάστασης και τους επιτρέπει να προσαρμόζουν όλες τις σημαντικές ρυθμίσεις ανά πάσα στιγμή. Όπως συμβαίνει με όλα τα άλλα προϊόντα από τους ειδικούς δικτύωσης της devolo, είναι βέβαιο ότι θα παρέχονται τακτικές ενημερώσεις εντελώς δωρεάν.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το νέο devolo WiFi 5 Repeater 1200 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην κυπριακή αγορά στα μέσα Φεβρουαρίου σε τιμή κοντά στα 59,00 ευρώ. Τέλος, να σημειωθεί ότι η devolo παρέχει 3 χρόνια εγγύηση για όλα της τα προϊόντα.

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment