16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Νέο εκρηκτικό trailer για το Furiosa: A Mad Max Saga

    Το πρώτο trailer για το spinoff Furiosa: A Mad Max Saga κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο και είχαμε την ευκαιρία να δούμε την Anya Taylor-Joy να υποδύεται τη νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα που ενσάρκωσε η Charlize Theron στο Mad Max: Fury Road. Βρισκόμαστε τώρα λίγους μόνο μήνες μακριά από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για το δεύτερο trailer, που έρχεται να διατηρήσει τον ενθουσιασμό των fans σε υψηλά επίπεδα.

    Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, γνωρίσαμε τη Furiosa στα πρώτα στάδια του Mad Max να εργάζεται για τον Immortan Joe (τον αείμνηστο Hugh Keays-Byrne), ο οποίος της είχε αναθέσει τη μεταφορά πετρελαίου από την Gas Town στην Citadel με τη βοήθεια μιας μικρής ομάδας War Boys και φορτηγών τρακτέρ με ασπίδες και νέα όπλα. Η Furiosa αντί για αυτό, ακολούθησε άλλο… δρόμο, παίρνοντας μαζί τις πέντε γυναίκες του Joe. Συνεργάστηκε με τον Max για να αντιμετωπίσουν τον στρατό του Joe, καταλήγοντας στο Green Place. Στο τέλος, επιστρέφει στην Citadel, ανατρέπει τον Immortan Joe και η τελευταία εικόνα που είδαμε από αυτήν ήταν μια νικήτρια Furiosa πάνω σε έναν ανελκυστήρα που ανεβαίνει στη Citadel.

    Το Fury Road έλαβε θετικές κριτικές, μετά τη “φλογερή” ερμηνεία της Theron και την εντυπωσιακή αποκαλυπτική ματιά του σκηνοθέτη George Miller. Η ταινία έλαβε 10 υποψηφιότητες για Όσκαρ και έφερε στα ταμεία $380 εκατομμύρια παγκοσμίως. Από το 2019, ο Miller είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τη δημιουργία ενός prequel και ενός sequel.

    Δείτε το δεύτερο trailer για το Furiosa: A Mad Max Saga:

    Εκτός από την Taylor-Joy, ο Chris Hemsworth πρωταγωνιστεί ως Dementus, που ηγείται της συμμορίας μοτοσικλετιστών που απαγάγει τη νεαρή Furiosa. Ο Nathan Jones και ο Angus Sampson επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους ως ο Rictus Erectus (γιος του Immortan Joe) και Organic Mechanic αντίστοιχα. Ο Lachy Hulme υποδύεται τον νεότερο Immortan Joe, και το καστ περιλαμβάνει επίσης τον Daniel Webber ως τον War Boy, τον David Collins ως τον Smeg, και την Alyla Browne ως μια νεαρή Furiosa. Οι Tom Burke, Quaden Bayles και Charlee Fraser παίζουν ρόλους που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles