21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέο εκρηκτικό trailer για το Oppenheimer του Christopher Nolan

    Ένα νέο trailer που κόβει την… ανάσα κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες για την επερχόμενη ταινία του Christopher Nolan «Oppenheimer», που έρχεται να διηγηθεί τη ζωή και την ιστορία J. Robert Oppenheimer.

    Το διάρκειας τριών λεπτών trailer παρουσιάζει στους θεατές μερικά από τα σημαντικά ονόματα που συνδέονται με την ταινία, καθώς και μερικές από τις σημαντικές προσωπικότητες που εμπλέκονται, όπως ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, ο οποίος εμφανίζεται για λίγο. Όλα οδηγούν στην επαναστατική και τρομακτική δημιουργία της ατομικής βόμβας και σε όλα όσα ακολούθησαν.

    Η επερχόμενη ταινία περιλαμβάνει ένα υπέρλαμπρο cast από γνωστούς συνεργάτες του Nolan και άλλα μεγάλα ονόματα, συμπεριλαμβανομένων των Cillian Murphy ως J. Robert Oppenheimer, Emily Blunt ως Kitty Oppenheimer, Matt Damon ως Αντιστράτηγος Leslie Richard Groves Jr., Robert Downey Jr. ως Lewis Strauss, Jack Quaid ως Richard Feynman, Gary Oldman ως Πρόεδρος Harry S. Truman κ.α.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το Oppenheimer βασίζεται στο βιογραφικό βιβλίο, American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer, των Kai Bird και Martin J. Sherwin. Το βραβευμένο βιβλίο εκδόθηκε το 2005 μετά από πάνω από δύο δεκαετίες έρευνας και διερεύνησε την ιστορία του ομώνυμου επιστήμονα τόσο εντός όσο και εκτός του Manhattan Project. Το Oppenheimer κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες το Guardians of the Galaxy 3

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles