20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο εκρηκτικό trailer για το Red Dead Redemption 2!

    Tο Red Dead Redemption 2 αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο φιλόδοξα blockbusters της φετινής χρονιάς και μοιραία όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω του! Η Rockstar Games όπως μπορείτε να φανταστείτε, έχει εστιάσει πάνω στην ανάπτυξη του πολυαναμενόμενου τίτλου, ο οποίος θα κάνει την εμφάνιση του στις 26 Οκτωβρίου για Xbox One και PlayStation 4, εκτοξεύοντας παράλληλα το hype σε… «αστρονομικά επίπεδα».

    Red Dead Redemption 2 (3)

    Με το 3ο trailer που μόλις έκανε την εμφάνιση του, μας δίνεται η ευκαιρία να εντρυφήσουμε πιο πολύ στον κόσμο του Red Dead Redemption 2, ρίχνοντας τις πρώτες κλεφτές ματιές στο story. Σύμφωνα λοιπόν με το trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, η ιστορία του πιο φιλόδοξου ΑΑΑ project της φετινής χρονιάς θα διαδραματίζεται χρονικά στο 1899, αποτελώντας ουσιαστικά ένα prequel του πρώτου παιχνιδιού. Όπως και ο προκάτοχος του, έτσι και εδώ θα απεικονίζονται οι «τελευταίες μέρες» της Άγριας Δύσης, με τον πρωταγωνιστή Arthur Morgan και την συμμορία Van der Linde, να προσπαθούν να διαφύγουν της σύλληψης από τις αστυνομικές αρχές λόγω των εγκληματικών πράξεων τους. Νιώθοντας την καυτή ανάσα των ομοσπονδιακών πρακτόρων και των κυνηγών επικηρυγμένων, ο Arthur καλείται να σκεφτεί παράτολμα και εκτός πλαισίου για να καταφέρει να επιβιώσει.

    Red Dead Redemption 2 (1)

    Στο δρόμο σας αναμένεται να συναντήσετε πολλές ενδιαφέρουσες προσωπικότητες (βρίσκεστε στην Άγρια Δύση άλλωστε), αλλά και έναν παλιό γνώριμο, τον πρωταγωνιστή του πρώτου παιχνιδιού της σειράς, John Marston! Δεν χρειάζεται σε αυτό το σημείο να σας «ζαλίσουμε» παραπάνω, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το video που ακολουθεί… Α, και μόλις το δείτε μην ξεχάσετε να ξεκινήσετε την… αντίστροφη μέτρηση!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles