12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο επίπεδο ρεαλισμού και μινιμαλιστική σχεδίαση που ταιριάζει σε κάθε χώρο από τη νέα σειρά OLED τηλεοράσεων της LG

    Η LG παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων LG OLEDE9PLA 55 και 65 ιντσών που διακρίνεται για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της, την απόλυτη αντίθεση και την ασύγκριτη τεχνολογία OLED με τα 8 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels, που παράγουν το τέλειο μαύρο. Έτσι, οι χρήστες απολαμβάνουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας με απαράμιλλο ρεαλισμό και βάθος.

    lg_oled65e9_tv_1_0

    Τα συγκεκριμένα μοντέλα τηλεοράσεων που έχουν ξεχωρίσει με το βραβείο reddot award 2019 και ως «World’s Best Selling OLED Brand», ενσωματώνουν μια σειρά από κορυφαία χαρακτηριστικά και λειτουργίες, όπως το AI ThinQ της LG, που κάνει δυνατή την αποδοχή και εξυπηρέτηση εκατοντάδων φωνητικών αιτημάτων μέσω της ανοικτής έξυπνης πλατφόρμας της ίδιας της εταιρείας. Με το AI ThinQ, οι χρήστες μπορούν να έχουν τον έλεγχο των τηλεοράσεων, να αλλάζουν λειτουργία εικόνας και να αναζητούν περιεχόμενο, ενώ με την ενσωμάτωση του Google Assistant και του Amazon Alexa στις τηλεοράσεις AI της LG, μπορούν να βρίσκουν απαντήσεις ή να ελέγχουν τις έξυπνες οικιακές συσκευές που λειτουργούν ως το κέντρο του έξυπνου σπιτιού.

    Παράλληλα, η νέα σειρά ενσωματώνει τον έξυπνο επεξεργαστή α9 2ης γενιάς, που αναβαθμίζει την ποιότητα εικόνας και ήχου (AI Picture & AI Sound), χρησιμοποιώντας την τεχνολογία deep learning και παρέχοντας πρόσβαση σε μια εκτενή βάση δεδομένων, χάρη στην οποία αναγνωρίζεται η ποιότητα της πηγής και βελτιστοποιείται οποιοδήποτε είδος περιεχομένου. Ο επεξεργαστής αναλύει, επίσης, τις συνθήκες περιβάλλοντος για να επιτύχει το τέλειο επίπεδο φωτεινότητας της οθόνης ανά πάσα στιγμή, ενώ παρέχει πλούσιο, βελτιστοποιημένο ήχο, για μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία. Επιπλέον, με το 4K Cinema HDR και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες εικόνας και ήχου, Dolby Vision και Dolby Atmos, που υποστηρίζουν τα μοντέλα της νέας σειράς, οι χρήστες απολαμβάνουν εκπληκτική εικόνα και τρισδιάστατο ήχο.

    lg_oled65e9_tv_2_0

    Τα νέα μοντέλα της OLEDE9 σειράς ανταποκρίνονται στις ανάγκες και των gamers, καθώς χάρη στο OLED Black, μπορούν να βιώσουν την απόλυτη δράση των αγαπημένων παιχνιδιών τους. Συγκεκριμένα, σε ανάλυση 4K HDR, τα χρώματα του παιχνιδιού γίνονται πιο ζωηρά, ακόμα και από ευρεία γωνία θέασης, ενώ θα εντυπωσιαστούν από τη μοναδική ταχύτητα και την ομαλή κίνηση στα παιχνίδια, χάρη στον εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης 1 ms και την χαμηλή καθυστέρηση εισόδου (12,9ms). Τέλος, με τον μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR) και τη λειτουργία αυτόματου χαμηλού λανθάνοντα χρόνου (ALLM) που υποστηρίζει το HDMI 2.1, μειώνονται οι αλλοιώσεις και το τρεμόπαιγμα στα γραφικά, κάνοντας την gaming εμπειρία ακόμα πιο συναρπαστική. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles