15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Νέο extended trailer για το Kingdom of the Planet of the Apes

    Το πρώτο μεγάλο sci-fi έπος του καλοκαιριού θα κάνει σύντομα πρεμιέρα. Είναι το Kingdom of the Planet of the Apes, το οποίο ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες και να συνδεθεί με την ιστορία της εμβληματικής ταινία του 1968. Αυτή τη φορά, ο σκηνοθέτης του Maze Runner, Wes Ball, έχει αναλάβει τη θέση με μια ιστορία που διαδραματίζεται μερικές γενιές μετά από τις τρεις πρόσφατες ταινίες.

    Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα νέο, extended trailer που δείχνει τις πίθηκους αυτής της περιόδου να κυνηγούν τους εναπομείναντες ανθρώπους. Ωστόσο, όπως φαίνεται πιο ξεκάθαρα σε αυτό το video, ο αστέρας της ταινίας, o Νόα, δεν πιστεύει ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να κυνηγούνται σαν κατώτερα όντα. Πράγματι, έχει ακούσει ότι κάποτε, πίθηκοι και άνθρωποι συμβίωναν.

    Ρίξτε μια ματιά στο επεκτεινόμενο trailer για το Kingdom of the Planet of the Apes:

    Δείτε το προηγούμενο trailer εδώ

    Σημειώνεται ότι αυτή θα είναι η πρώτη νέα ταινία Apes που δεν σκηνοθετείται από τον Matt Reeves (The Batman), αλλά από τον Wes Ball. Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν οι Josh Friedman (War of the Worlds), Rick Jaffa και Amanda Silver (Avatar: The Way of Water) και Patric Aison (Prey). Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Freya Allan (The Witcher), Owen Teague (It) και William H. Macy (Fargo).

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles