16.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο flagship κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα

    Το νέο βιωματικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα άνοιξε τις πόρτες του και καλωσορίζει τους επισκέπτες του στην «καρδιά της τεχνολογίας». Με digital αισθητική και έμφαση στην εμπειρία του επισκέπτη, το νέο τριώροφο flagship κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, η οποία αναδεικνύεται μέσα από ξεχωριστές θεματικές ζώνες, όπου οι καταναλωτές μπορούν να βρουν δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας, όπως Smartphones, Tablets, Smart Gadgets, Laptops, αξεσουάρ, καθώς και εκπαιδευτικά παιχνίδια ρομποτικής (STEM). Επίσης, μπορούν να περιηγηθούν στις ειδικά διαμορφωμένες βιωματικές γωνιές:

    GERMANOS- Glyfada_NewStore

    • Smart Home Lounge: ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος σπιτιού, με όλα τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας για «έξυπνα σπίτια», που ενισχύουν την ασφάλεια, μειώνουν το ενεργειακό κόστος και βελτιώνουν την καθημερινότητα των καταναλωτών.
    • Gaming Corner: οι λάτρεις του gaming μπορούν να δοκιμάσουν όλα τα νέα παιχνίδια & κονσόλες και να επιλέξουν ανάμεσα στους νέους τίτλους των games.
    • Music: οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να βρουν και να δοκιμάσουν αξεσουάρ, gadgets αλλά και hi- tech προϊόντα ήχου.
    • Fitness: οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν και να επιλέξουν τα fitness gadgets που τους ταιριάζουν, μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων.
    • TV Corner: ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με τις πλέον προηγμένες Smart & 4Κ Ultra HD τηλεοράσεις για κορυφαία τηλεοπτική εμπειρία.

    Επίσης, στο κατάστημα λειτουργεί πιστοποιημένο service point της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για εξουσιοδοτημένο σέρβις και επισκευές σε smartphones, tablets, laptops, wearables και drone συσκευές.

    «Το νέο flagship κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο κέντρο της Γλυφάδας έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει στον επισκέπτη μία ξεχωριστή εμπειρία, οδηγώντας τον στην καρδιά της τεχνολογίας. Στους τρεις ορόφους του καταστήματος, οι επισκέπτες μας μπορούν να δοκιμάζουν τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, να ενημερώνονται και να έρχονται σε επαφή πρώτοι με όλες τις νέες τεχνολογίες, καθώς και τις τάσεις στον χώρο της ψυχαγωγίας, του gaming, των digital προϊόντων κ.ά. Και όλα αυτά, σε ένα περιβάλλον μοντέρνο και οικείο, με εξειδικευμένο προσωπικό και ποιοτική εξυπηρέτηση», δήλωσε ο κ. Πέτρος Παπαγγέλης, Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

    Στο νέο κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Γλυφάδα, οι καταναλωτές θα βρουν πιστοποιημένους πωλητές, αλλά και τους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους με άριστη γνώση των τεχνικών χαρακτηριστικών και της συνδεσιμότητας των προϊόντων τεχνολογίας, που θα τους βοηθήσουν να επιλέξουν το κατάλληλο προϊόν με βάση τις ανάγκες τους.

    Στις 25 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του νέου καταστήματος

    Τα εγκαίνια του καταστήματος θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου. Από το πρωί, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν συναρπαστικά διαδραστικά activations, όπως είναι το “Volcano Bungee Jumping”, το “The Smart Escape room” και το “The Robot Challenge”, να δοκιμάσουν hi-tech προϊόντα και να επωφεληθούν από τις αποκλειστικές προσφορές του καταστήματος. Επίσης, θα μπορούν να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν δώρα τεχνολογίας, αλλά και μοναδικά βιωματικά δώρα.

    Δείτε εδώ το 360o tour του νέου experiential καταστήματος.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles