21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέο foldable ετοιμάζει η Royole!

    Θυμάστε το Royole Flexpai; Ήμασταν από τους πρώτους που το είχαμε παρουσιάσει σε video πριν 2 χρόνια στο MWC 2019 και τυπικά είναι το πρώτο foldable που λανσαρίστηκε παγκοσμίως. Φυσικά δεν ήταν εμπορική επιτυχία και ξεπεράστηκε άνετα από τα foldables των Samsung και Huawei, αλλά η εταιρεία δεν το βάζει κάτω!

    Η 3η γενιά του Flexpai “πέρασε” από τη ρυθμιστική αρχή TENAA και έτσι ξέρουμε κάποια πράγματα για τα specs και την εμφάνισή της. Δείχνει να έχει τετράγωνο camera module στο πίσω μέρος ενώ δεν διακρίνεται selfie κάμερα. Άρα, είτε δεν υπάρχει, είτε είναι in-screen. Η οθόνη είναι 7,2″ (ξεδιπλωμένη), το UI βασίζεται στο Android υποστηρίζεται 5G και η μπαταρία είναι μάλλον μικρή, στις 3.360mAh. Οι διαστάσεις παραπέμπουν σε ένα γενικά μικρό foldable και… αυτά γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. Αναμένουμε κάτι πιο επίσημο από την εταιρεία στο άμεσο μέλλον.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles