22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Νέο κατάστημα Public στο ιστορικό κέντρο της Λάρνακας, δίπλα στην περιοχή των Φοινικούδων

    public-larnaka-2

    Η αλυσίδα καταστημάτων Public διευρύνει το δίκτυο της με το 4ο κατά σειρά κατάστημα που ξεκινά τη λειτουργία του από σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στη τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου την πόλη της Λάρνακας.

    Με τη λειτουργία του συγκεκριμένου καταστήματος, τα Public δραστηριοποιούνται πλέον δυναμικά στην ευρύτερη περιοχή, έχοντας πλέον παρουσία σε 1 πολύ κομβικό σημείο, αφού είναι το πρώτο high street κατάστημα Public της Κύπρου, κάτι που σημαίνει ότι είναι το πρώτο κατάστημα Public που δεν είναι σε mall. Βρίσκεται συγκεκριμένα, στο ιστορικό κέντρο και δίπλα στην πολυσύχναστη περιοχή των Φοινικούδων και διαθέτει 600τμ εμπορικού χώρου, ενώ ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία και των υπολοίπων καταστημάτων Public, έτσι ώστε και οι Λαρνακείς να μπορούν να βρουν την ίδια ποικιλία προϊόντων και κωδικών που έχουν και τα υπόλοιπα Public.

    public-larnaka-1

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο κατάστημα έχει δημιουργήσει 26 νέες θέσεις εργασίας οι οποίες έχουν καλυφθεί κατά μεγάλο μέρος (το 90%) από την τοπική αγορά εργασίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles