12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο LG UHD 4K HDR monitor: Καθηλωτική εμπειρία θέασης και αναβαθμισμένο περιβάλλον χρήσης

    Η LG διευρύνει τη σειρά UHD 4K HDR monitors, με το 27UL850-W που αποδίδει αψεγάδιαστη εικόνα και πραγματικά ζωηρά χρώματα. Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί ιδανική επιλογή για εκείνους που ασχολούνται με περιεχόμενο HDR, καθώς θα απολαύσουν εξαιρετική αναπαράσταση της φωτεινότητας και της αντίθεσης σε προεπισκοπήσεις και επεξεργασίες, χάρη στο VESA DisplayHDR 400 που υποστηρίζει.

    Το νέο monitor της LG μπορεί να μετατρέψει τυπικό περιεχόμενο σε βίντεο ποιότητας HDR, χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο ποιότητας εικόνας, που βελτιώνει τη χαρτογράφηση των αποχρώσεων και τη φωτεινότητα του περιεχομένου SDR σε εμπειρία τύπου HDR. Επιπλέον, επιδεικνύει εκπληκτική χρωματική ακρίβεια, καλύπτοντας το 99% του χρωματικού φάσματος sRGB, ενώ διαθέτει ευρύτερη γωνία θέασης.

    uhd_4k_hdr_27ul850-w

    Παράλληλα, το λεπτό διακοσμητικό πλαίσιο στις τρεις πλευρές και η τεχνολογία MAXXAUDIO καθιστούν δυνατό για τους χρήστες να βιώσουν μια καθηλωτική εμπειρία θέασης με ήχο εξαιρετικής ποιότητας. Ακόμη, διαθέτει σύνδεση USB Type-C και είναι συμβατό με MacBook, ενώ με το λογισμικό True Color Pro, η χρωματική απόδοση βελτιστοποιείται, αποδίδοντας αξεπέραστη χρωματική ακρίβεια.

    Το νέο UHD 4K monitor συμβάλλει σε μια συναρπαστική gaming εμπειρία, καθώς ενσωματώνει μοναδικές λειτουργίες και προηγμένη τεχνολογία όπως την Radeon FreeSync, που προσφέρει απρόσκοπτη και ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση, εξαλείφοντας τις αλλοιώσεις. Με τη λειτουργία Dynamic Action Sync, που ελαχιστοποιεί τις καθυστερήσεις (input lag), οι gamers μπορούν να αντιδρούν άμεσα απέναντι στους αντιπάλους τους, ενώ χάρη στο Black Stabilizer που συγχρονίζει και φωτίζει ακόμα και τις πιο σκοτεινές περιοχές, απολαμβάνουν πλήρη οπτική διαύγεια. Επιπλέον, το 27UL850-W διαθέτει ειδική απεικόνιση για κάθε παιχνίδι, επιλέγοντας μία από τις λειτουργίες Gamer, FPS ή RTS.

    true_color_pro

    Για ευκολότερο περιβάλλον χρήσης, το νέο monitor διαθέτει το OnScreen Control, όπου οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις επιλογές της οθόνης και να ελέγξουν την περιστροφή, ενώ με την εργονομική βάση στήριξης, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το ύψος της οθόνης, για βέλτιστη εμπειρία και απόδοση. Τέλος, με δυνατότητα περιστροφής είναι ιδιαίτερα πρακτική για τα συγκεκριμένα προγράμματα που μπορούν να απεικονίσουν πληροφορίες σε κατακόρυφο προσανατολισμό ή για επεξεργασία φωτογραφίας.

    Το UHD 4K HDR monitor όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζεται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles