21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    To νέο λογότυπο του ΟΤΕ είναι …COSMOTE

    Συνοδεία δύο ημικυκλίων ντυμένων με πράσινο και μπλε χρώμα, τα λογότυπα ΟΤΕ και COSMOTE, ενοποιούνται σε COSMOTE. Επίσημα το νέο λογότυπο δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Η διαδικασία είναι σταδιακή, ωστόσο, το νέο λογότυπο είχε ουσιαστικά παρουσιαστεί πριν λίγους μήνες σε δημοσιογραφική εκδήλωση και από εκεί προέρχεται και η αποτύπωσή του.

    new-logo

    Αξιοσημείωτο είναι ότι το σημερινό λογότυπο του ΟΤΕ καθιερώθηκε το 1969 (έκτοτε γίνονταν κάποιες μικρές παρεμβάσεις, κυρίως στο χρώμα).

    new-logo1

    Το κοινό εμπορικό σήμα σταθερής και κινητής είναι διαδεδομένη πρακτική στη διεθνή αγορά. Μεγάλες εταιρείες σε αρκετές ευρωπαϊκές, και όχι μόνο, χώρες έχουν ακολουθήσει αυτή την οδό, χρησιμοποιώντας ως ενιαίο εμπορικό σήμα, κατά κύριο λόγο, το σήμα της κινητής. Μεταξύ άλλων στη Γαλλία η France Telecom (σταθερή) εξαγόρασε την Orange (κινητή) και πήγαν σε κοινό εμπορικό όνομα «Orange». Στο Βέλγιο – Proximus και Belgacom, υιοθέτησαν ως κοινό εμπορικό όνομα το «Proximus». Στην Πορτογαλία – meo και PT, πήγαν σε μια εμπορική  ονομασία meo by PT.  Στην Ισπανία – Ο2, Movistar και Telefonica, υιοθέτησαν  2 εμπορικά ονόματα: Ο2 by Telefonica και Movistar by Telefonica.

    Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ της Τέτης Ηγουμενίδη στο Infocom.gr

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles