15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέο Market24: Ο απόλυτος προορισμός για αγορές ηλεκτρονικών ειδών βρίσκεται στη Νέα Ιωνία

    Μπορεί οι περισσότεροι να επέλεξαν την εορταστική περίοδο για να προχωρήσουν σε αγορές, όσοι το ψάχνουν όμως λίγο περισσότερο γνωρίζουν ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανακαλύψουν ηλεκτρονικά είδη στις καλύτερες τιμές, αρκεί να ξέρουν που να ψάξουν! Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το νέο κατάστημα Market24 στη Νέα Ιωνία, το οποίο ομολογουμένως αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη, που «εκτόξευσε» την αγοραστική εμπειρία!

    Το market24.gr έχει αποκτήσει τη δική του φήμη εδώ και χρόνια, όμως το νέο κατάστημα επί της Λεωφόρου Ηρακλείου 171 στη Νέα Ιωνία έρχεται να ανοίξει μια νέα σελίδα. Η πρόσβαση είναι αρκετά εύκολη είτε χρησιμοποιήσει κάποιος το προσωπικό του όχημα είτε αποφασίσει να μετακινηθεί με τα μέσα. Από τα πρώτα λεπτά ο επισκέπτης ξαφνιάζεται ευχάριστα όχι μόνο από το φιλόξενο περιβάλλον και το φιλικό προσωπικό που είναι έτοιμο να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη, αλλά κυρίως από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που θα βρει στο νέο κατάστημα. Μπορεί η αρχική μας πρόθεση να ήταν η αγορά μιας τηλεόρασης, όμως δε χάσαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πιο σχολαστική ματιά και στις υπόλοιπες κατηγορίες προϊόντων, ανακαλύπτοντας μοναδικά ηχεία, υπολογιστές, κονσόλες gaming, λευκές συσκευές και όχι μόνο. Είτε αναζητάς τον νέο σου υπολογιστή είτε σκοπεύεις να αγοράσεις το Elden Ring για ατελείωτες ώρες gaming μπροστά στην οθόνη, στο κατάστημα της Νέας Ιωνίας θα βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις, ενώ ταυτόχρονα θα μπορέσεις να διαλέξεις λευκές συσκευές για το σπίτι, προϊόντα για το κατοικίδιό σου, βρεφικά είδη, παιδικά παιχνίδια κ.α.

    Ειδικά στην περίπτωση που έχεις κουραστεί από τα απρόσωπα πολυκαταστήματα και αναζητάς ένα φιλικό περιβάλλον για τις αγορές σου, το Market24 στη Νέα Ιωνία θα σε αφήσει μόνο με θετικές εντυπώσεις, αφού συνδυάζει την ευκολία και τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων με τις προσιτές τιμές, τη στιγμή που επιτρέπει την προσωπική επαφή με τον πωλητή για να λύσεις οποιαδήποτε απορία.

    Εμείς επισκεφτήκαμε το νέο κατάστημα του αγαπημένου online πολυκαταστήματος και είμαστε σίγουροι πως σύντομα θα προγραμματίσεις και τη δική σου επίσκεψη! Τώρα, μάλιστα έχεις ακόμα ένα λόγο για να το κάνεις, αφού μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2023 ένα δώρο έκπληξη (χωρίς υποχρέωση αγοράς) περιμένει αυτούς που θα επισκεφτούν το κατάστημα της Νέας Ιωνίας και θα αναφέρουν ότι το ανακάλυψαν μέσα από το DigitalLife.

    Διεύθυνση καταστήματος: Λεωφόρος Ηρακλείου 171, Νέα Ιωνία

    Τηλέφωνο: 211 411 4060

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles