16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέο ντοκιμαντέρ για την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Έλτον Τζον

    Με καριέρα πέντε δεκαετιών, ο Έλτον Τζον είναι ένας από τους πιο πετυχημένους μουσικούς όλων των εποχών. Έχει πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και αποτελεί τον καλλιτέχνη με τις περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις στην ιστορία της μουσικής, έχοντας κάνει πάνω από 3000 συναυλίες.

    Όπως έγινε γνωστό, ένα νέο ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται στην περιοδεία του Έλτον Τζον «Farewell Yellow Brick Road» και στα πρώτα χρόνια της καριέρας θα σκηνοθετήσουν ο Ρ.Τζ. Κάτλερ και ο σκηνοθέτης και σύζυγος Άγγλου τραγουδιστή, πιανίστα και συνθέτη, Ντέιβιντ Φέρνις.

    Το ντοκιμαντέρ «Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances And The Years That Made His Legend» θα περιλαμβάνει πλάνα συναυλιών από τα τελευταία 50 χρόνια που θα προβληθούν πρώτη φορά, καθώς και χειρόγραφα ημερολόγια και σημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή του μουσικού και της οικογένειάς του. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά αναμένεται να προβληθεί σε κινηματογραφικές αίθουσες και στη συνέχεια στο Disney+.

    Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Έλτον Τζον «Farewell Yellow Brick Road» αναβλήθηκε πολλές φορές από τότε που ξεκίνησε το 2018, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς και του τραυματισμού του τραγουδιστή στο ισχίο.
    Από τις 15 Ιουλίου έως τις 20 Νοεμβρίου ο Έλτον Τζον θα δώσει 11 συναυλίες στις ΗΠΑ.

    Διαβάστε επίσης:

    Διέρρευσε στα social media το trailer του Mission Impossible 7

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles