11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέο ντοκιμαντέρ για την πολυτάραχη ζωή του John McAfee (trailer)

    H Curious Films βρίσκεται πίσω από την παραγωγή ενός νέου ντοκιμαντέρ με τίτλο «Running With The Devil: The Wild World of John McAfee». Πρόκειται για ένα μεγάλο ντοκιμαντέρ για λογαριασμό του Netflix που διηγείται την ιστορία της ζωής και του θανάτου του πρωτοπόρου τεχνολογίας anti-virus John McAfee.

    Ο Βρετανοαμερικανός McAfee ήταν ο εφευρέτης πίσω από το πιο επιτυχημένο software της εποχής του, το McAfee Antivirus. Την περίοδο της ακμής του, είχε αξία περίπου 100 εκατ. δολάρια. Όταν όμως ο γείτονάς του δολοφονήθηκε, έγινε φυγάς. Ο McAfee ζήτησε από ένα τηλεοπτικό συνεργείο να καταγράψει τις εμπειρίες του, καθώς κατόρθωσε να ξεφύγει από τις αρχές και το Μεξικανικό καρτέλ.

    Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο για streaming στις 24 Αυγούστου και το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το trailer.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    10 σειρές που έρχονται στο Netflix τον Αύγουστο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles