15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Nέο ντοκιμαντέρ για το Freddie Mercury έρχεται το Νοέμβριο

    Ένα ντοκιμαντέρ για τον μεγάλο καλλιτέχνη Freddie Mercury αναμένεται να προβληθεί στο BBC Two τον Νοέμβριο, το οποίο εστιάζει στο τελευταίο κεφαλαίο της ζωής του και θα έχει τίτλο «Freddie Mercury: The Final Act».

    Το ντοκιμαντέρ θα αποτυπώνει γεγονότα από την τελευταία συναυλία του αρχηγού των Queen, τον θάνατό του τον Νοέμβριο του 1991 από επιπλοκές του AIDS, μέχρι τη συναυλία φόρο τιμής στον θρυλικό τραγουδιστή της ροκ που διοργανώθηκε στις 20 Απριλίου 1992 στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

    Νέες συνεντεύξεις ρίχνουν φως στα γεγονότα

    Επίσης, θα περιλαμβάνει νέες συνεντεύξεις με τα μέλη των Queen, Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ, με την αδερφή του Φρέντι Μέρκιουρι, Κασμίρα Μπουλσάρα, τους φίλους του Ανίτα Ντόμπσον και Ντέιβιντ Γουίγκ και τον προσωπική βοηθό και φίλο του, Πίτερ Φριστόουν.

    Θα παρουσιαστούν επίσης οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη συναυλία αφιέρωμα, όπως ο Γκάρι Τσερόν, των Extreme, ο Ρότζερ Ντάλτρεϊ του συγκροτήματος The Who, ο Τζο Έλιοτ από τους Def Leppard, η Λίζα Στάνσφιλντ και ο Πολ Γιανγκ και ο υποστηρικτής της συναυλίας, Χάρβεϊ Γκόλντσμιθ.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Στον αέρα το τελικό trailer του Arcane

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles