16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέο ορόσημο για την υπηρεσία Samsung SmartThings Find, με 200 εκατομμύρια κόμβους που βοηθούν στην εύρεση χαμένων συσκευών

    Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία SmartThings Find έχει αναπτυχθεί με πολύ γρήγορο ρυθμό και πλέον αποτελείται από περισσότερους από 200 εκατομμύρια κόμβους εύρεσης που λειτουργούν για να βοηθήσουν τους χρήστες να εντοπίζουν χαμένες συσκευές. Οι κόμβοι εύρεσης είναι συσκευές που έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία SmartThings Find, βοηθώντας άλλους χρήστες του οικοσυστήματος Samsung Galaxy να εντοπίζουν τις χαμένες τους συσκευές.

    «Είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι που βλέπουμε ότι η υπηρεσία SmartThings Find αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς. Σε λιγότερο από δύο χρόνια, 200 εκατομμύρια συσκευές-κόμβοι έχουν βοηθήσει τους χρήστες Samsung Galaxy να βρουν τις χαμένες συσκευές τους, καθιστώντας το SmartThings Find μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες υπηρεσίες της Samsung», δήλωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του τμήματος MX (Mobile eXperience) της Samsung Electronics. «Το να χάσετε μία συσκευή μπορεί να σας προκαλέσει άγχος, όμως χάρη στο SmartThings Find ο εντοπισμός και η ανάκτησή της γίνονται εύκολα και γρήγορα. Είναι μόνο ένα παράδειγμα του πώς ένα συνδεδεμένο οικοσύστημα συσκευών δημιουργεί ουσιαστικές εμπειρίες για τους χρήστες Samsung Galaxy παγκοσμίως».

    Ως μια ταχέως αναπτυσσόμενη υπηρεσία εύρεσης τοποθεσίας, το SmartThings Find επιτρέπει στους χρήστες Samsung Galaxy να εντοπίζουν γρήγορα εγγεγραμμένες συσκευές Samsung Galaxy – από smartphone, tablet, ρολόγια και ακουστικά έως προσωπικά αντικείμενα, όπως κλειδιά ή πορτοφόλι που έχουν συνδέσει με κάποια συσκευή Galaxy SmartTag ή SmartTag+. Το SmartThings Find, για να εντοπίσει το αντικείμενο, αξιοποιεί την τεχνολογία Bluetooth χαμηλής ενέργειας (BLE) και την τεχνολογία ultra-wideband (UWB). Εάν η συσκευή βρίσκεται εκτός της εμβέλειας του κινητού του χρήστη, άλλοι χρήστες Samsung Galaxy που βρίσκονται κοντά και χρησιμοποιούν την υπηρεσία SmartThings Find μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό. Εάν οι χρήστες παραχωρήσουν σχετική άδεια στο SmartThings Find, η υπηρεσία θα μπορεί να τους στέλνει και ειδοποιήσεις σε περίπτωση που έχουν ξεχάσει τη συσκευή τους.

    Η διασφάλιση ευαίσθητων πληροφοριών, όπως τα δεδομένα τοποθεσίας, αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τη Samsung. Το SmartThings Find κρυπτογραφεί τα δεδομένα των χρηστών και τα προστατεύει μέσω της πλατφόρμας ασφάλειας αμυντικού επιπέδου, Samsung Knox. Τα δεδομένα τοποθεσίας μιας συσκευής γίνονται γνωστά σε άλλα άτομα μόνο με την άδεια του χρήστη, ενώ το ID της συσκευής κάθε χρήστη αλλάζει κάθε 15 λεπτά και αποθηκεύεται ανώνυμα. Το SmartThings Find βοηθά επίσης τους χρήστες να εντοπίζουν άγνωστες SmartTag συσκευές που τους ακολουθούν για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία SmartThings Find, επισκεφθείτε τη διεύθυνση SmartThings Find.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles