21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέο παιχνίδι Professor Layton βρίσκεται υπό ανάπτυξη

    Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό ότι ένα νέο παιχνίδι Professor Layton βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Η Developer Level-5 αποκάλυψε μάλιστα κι ένα teaser treailer για το επερχόμενο video game, το οποίο επιβεβαιώνει τον τίτλο “Professor Layton and the New World of Steam“. Το video δείχνει το Layton να περπατά σε μια πόλη που κυριαρχούν οι ατμομηχανές, ενώ στη συνέχεια γυρνά στην κάμερα. Καμία όμως πληροφορία σχετικά με το παιχνίδι ή την ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έγινε γνωστή.

    Η σειρά Professor Layton ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στα Nintendo DS και 3DS, καθώς πέτυχε πωλήσεις 17 εκατ. αντιτύπων μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια – Curious Village, The Diabolical Box, The Unwound Future και The Last Specter – κυκλοφόρησαν στο DS. Στη συνέχεια ήρθαν τα The Miracle Mask και The Azran Legacy στο 3DS. Η Level-5 συνεργάστηκε επίσης με την Capcom το 2012 για την κυκλοφορία του Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney, το οποίο είχε στοιχεία και από τις δύο σειρές. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς ήταν το Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    The Legend of Zelda: Απόλυτο… χάος στο νέο trailer του Tears of the Kingdom (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles