20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Νέο Πακέτο Σύνδεσης soeasy από την Cytamobile-Vodafone

    cytamobile vodafone soeasy

    Την εμπορική διάθεση ενός νέου πακέτου προπληρωμένης κινητής τηλεφωνίας soeasy, ξεκινά από σήμερα (Δευτέρα 2 Απριλίου 2018) η Cytamobile-Vodafone. Συγκεκριμένα, εισάγει στην αγορά ένα νέο Πακέτο Σύνδεσης soeasy το οποίο θα πωλείται στην τιμή των €2 (συμπ. ΦΠΑ) με στόχο να παρέχει στους πελάτες που επιλέγουν την προπληρωμένη κινητή τηλεφωνία πρόσθετες επιλογές σύνδεσης στην υπηρεσία soeasy της Cytamobile-Vodafone.

    Το νέο Πακέτο Σύνδεσης soeasy pay as you go θα περιλαμβάνει €1 αρχικό χρόνο ομιλίας με διάρκεια ισχύος 90 ημέρες από την ενεργοποίηση του, δεν θα ενσωματώνει όμως τα 100 δωρεάν SMS που περιλαμβάνουν τα υφιστάμενα Πακέτα Σύνδεσης soeasy των €7,50.

    Στην συσκευασία του το νέο πακέτο θα περιλαμβάνει την Κάρτα SIM τριπλής κοπής (Micro/Nano SIM) και ένα φυλλάδιο με τις πληροφορίες που αφορούν στην υπηρεσία soeasy, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, όπως επίσης και τους όρους παροχής της υπηρεσίας. Το νέο πακέτο δεν θα περιλαμβάνει την γνωστή κάρτα με τους κωδικούς της σύνδεσης (mailer) που υπήρχε στα προηγούμενα πακέτα, soeasy pay as you go καθώς αυτοί θα αναγράφονται στο εσωτερικό του πακέτου.

    Να σημειωθεί ότι τα υφιστάμενα Πακέτα Σύνδεσης soeasy αξίας €7,50 θα συνεχίσουν να πωλούνται παράλληλα στην αγορά μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles