14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο περιστατικό έκρηξης σε ένα από τα πιο δημοφιλή Samsung Galaxy smartphones (και δεν είναι το Note 7)

    Νέα έκρηξη και μάλιστα σε μία από τις πιο δημοφιλείς συσκευές της Samsung στον κόσμο. Δεν είναι το Note 7, αλλά το οικονομικό και άκρως επιτυχημένο μοντέλο των Κορεατών, Galaxy J5.

    j5

    Ένα J5 λοιπόν εξερράγη στα χέρια μίας γυναίκας στη Γαλλία, της Lamya Bouyirdane. Αρχικά, αντιλήφθηκε ότι το τηλέφωνό της ήταν ασυνήθιστα ζεστό και ζήτησε από τον – τεσσάρων χρονών – γιο της να της το επιστρέψει κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής συγκέντρωσης στο σπίτι της. Το πέταξε γρήγορα μακριά όταν διαπίστωσε ότι έβγαζε καπνό.

    “Πανικοβλήθηκα και το πέταξα αμέσως όταν είδα τον καπνό”, λέει τώρα, με την ιστορία της να μας θυμίζει όλα αυτά τα περιστατικά με το Note 7 σε όλο τον κόσμο, καθώς στη συνέχεια η συσκευή εξερράγη και το πίσω κάλυμμά της πετάχθηκε μακριά.

    Το περιστατικό είναι, προς το παρόν, μεμονωμένο, όσον αφορά το Galaxy J5, όμως προστίθεται στο βεβαρυμένο ιστορικό της Samsung που έχει αναγκαστεί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη ακόμη και με καταχωρίσεις σε εφημερίδες για το φιάσκο με το Note 7, αλλά και την ανάκληση πλυντηρίων της.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles