19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέο περιστατικό: Κινέζος αγοράζει πολύ οικονομικό iPhone 6s online αλλά τον περιμένει μία έκπληξη

    Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε μία ιστορία για online shopping ιδιαίτερα στις αγορές της Κίνας και της Ινδίας που καταλήγει σε… ένα καθόλου συμφέρον deal για τον αγοραστή. Συχνά πυκνά, ακούμε και διαβάζουμε περίεργες ιστορίες σχετικά με online αγορές φιάσκο που πραγματοποιούνται. Ίσως πρόσφατα θυμάστε το αντίστοιχο άρθρο που έγινε πολύ γρήγορα viral και αφορούσε τον σκληρό δίσκο 1TB που αγόρασε κάποιος από την Κίνα αλλά όταν άνοιξε το κουτί τον περίμενε μία έκπληξη.

    H είδηση που αλιεύσαμε και πάλι στο secnews.gr, αναφέρεται σε ένα παρόμοιο περιστατικό που συνέβη σε έναν Κινέζο, ο οποίος πραγματοποίησε online αγορά ενός καινούριου iPhone 6s, ενός από τα πιο hot κινητά τηλέφωνα στην κινεζική αγορά αυτή τη στιγμή. Βρήκε να πωλείται το iPhone 6s σε ένα website  στην εκπληκτικά χαμηλή τιμή των 230 δολαρίων.

    Όταν ρώτησε για την χαμηλή τιμή, ο πωλητής του είπε ότι το τηλέφωνο ήταν λαθραία εισαγωγή στη χώρα, γεγονός που το καθιστούσε 70 τοις εκατό φθηνότερο από τα άλλα iPhones στην κινεζική αγορά. Αυτή η εξήγηση έπεισε τον άνθρωπο και πλήρωσε τα χρήματα…  Μόνο που τελικά ο θησαυρός ήταν άνθρακας, ή μάλλον… pancake.

    31573c721ba1cf160206d2205f1a69aa8ef8b6bfed532bd4833f3df3b45b95d5_1

    Έτσι απλά… Όταν τελικά έλαβε το πολυπόθητο πακέτο και το άνοιξε… είδε…. ένα iPancake! Προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πωλητή, αλλά κανένα ίχνος του προσώπου στο οποίο έδωσε τα 230 δολάρια για το pancake δε βρέθηκε.

    Εάν κι εσείς έχετε κάποια παρόμοια ιστορία μπορείτε να την μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια παρακάτω. Εν τω μεταξύ, απολαύστε τα κυριακάτικα pancakes σας!

    smile_pancake

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles