22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Νέο πλάνο κινητής «Unlimited ALL Plus» από την Epic

    Το νέο πλάνο κινητής τηλεφωνίας Unlimited ALL Plus, λάνσαρε πρόσφατα στην αγορά η Epic. Το Unlimited ALL Plus προσφέρει απεριόριστο mobile internet, απεριόριστα λεπτά ομιλίας, απεριόριστα SMS, καθώς και 100 λεπτά για διεθνείς κλήσεις.

    Το νέο αυτό πλάνο Unlimited ALL Plus της Epic, προσφέρεται σε μια ειδική τιμή στα 29,99 ευρώ/μήνα και για χρονική περίοδο 24 μηνών, με την προϋπόθεση ότι οι καταναλωτές θα προχωρήσουν σε online σύνδεση μέσω της ιστοσελίδας της Epic.

    Αντίθετα, για όσους επιλέξουν να αξιοποιήσουν την συγκεκριμένη προσφορά μέσω των καταστημάτων της Epic και των συνεργατών της, η μειωμένη ειδική τιμή των 29,99 ευρώ/μήνα, θα ισχύει μόνο για τους πρώτους 12 μήνες.

    Επίσης, με την σύνδεση στο πλάνο Unlimited ALL Plus οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα απόκτησης νέου smartphone με 100 ευρώ έκπτωση και μηνιαίες δόσεις. Τέλος, κατά την διάρκεια ισχύος του συμβολαίου οι συνδρομητές της μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας Smartphone Anytime, για να αποκτήσουν νέο κινητό πριν από τη λήξη του συμβολαίου τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles