15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέο plugin για το Adobe Lightroom επιτρέπει την άμεση αποστολή φωτογραφιών στο Instagram!

    Το Instagram είναι μια λέξη που έχει γίνει πλέον συνώνυμη με την κινητή φωτογραφία. Όμως, η εφαρμογή που ξεκίνησε ως μικρογραφία ενός κοινωνικού μέσου για φίλους, οι οποίοι μοιράζονται φωτογραφίες που έχουν βγάλει με το κινητό τους, έχει γρήγορα μεγαλώσει και έχει γίνει μια τεράστια πλατφόρμα για όλους τους τύπους φωτογράφων. Καθώς το Instagram συνεχίζει να ανταποκρίνεται σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, η ιδέα να ανεβάζεις φωτογραφίες μόνο μέσω κινητού δεν είναι αρκετή. Γι’ αυτό ήρθε ένα νέο plugin με το όνομα LR/Instagram.

    δφγφγ

    Για να είμαστε δίκαιοι, υπάρχουν εδώ και καιρό λύσεις που κάνουν ακριβώς αυτό, να επιτρέπουν δηλαδή στον χρήστη να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram από τον υπολογιστή. Αλλά το LR/Instagram πάει ένα βήμα παραπέρα: επιτρέπει στον χρήστη να μοιράζεται φωτογραφίες απευθείας από το Adobe Lightroom, χωρίς να χρειάζεται να τις εξάγει πρώτα.

    Μπορείτε να κατεβάσετε το LR/Instagram δωρεάν από την επίσημη ιστοσελίδα του εδώ και να το εγκαταστήσετε ακριβώς όπως τα υπόλοιπα Lightroom plugin μέσω του Plugin Manager. Μετά, το LR/Instagram θα εμφανιστεί σαν μια νέα υπηρεσία στο κινητό, όπου θα κάνετε εισαγωγή των στοιχείων σας από το Instagram. Μπορούν να προστεθούν captions και hashtags, ενώ οι χρήστες έχουν την επιλογή να διατηρήσουν τις αρχικές τους ρυθμίσεις. Το plugin υποστηρίζει πολλαπλούς λογαριασμούς που εμφανίζονται ξεχωριστά.

    Το LR/Instagram είναι συμβατό με τα Windows και Mac OS που τρέχουν το Lightroom 3.3 ή κάποιο μεταγενέστερο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles