25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Νέο κατάστημα Telefone στην Λεωφ. Χαλκάρος 20 στο Δάλι

    telefone primetel shop dali 2 (1)

    Ένα νέο κατάστημα Telefone, που βρίσκεται στην Λεωφ. Χαλκάρος 20 στο Δάλι, ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του, δίνοντας πλέον τη δυνατότητα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, να εξυπηρετηθούν και να ενημερωθούν άμεσα, γρήγορα και υπεύθυνα από εξειδικευμένο προσωπικό, για τις υπηρεσίες και τα συνδυαστικά πακέτα PrimeTel, που όπως είναι γνωστό, η Telefone, έπειτα από την πρόσφατη συμφωνία της με την PrimeTel, ξεκίνησε εδώ και λίγους μήνες να προωθεί αποκλειστικά μέσω του δικτύου των καταστημάτων της.

    Στο νέο κατάστημα Telefone που είναι «ντυμένο» στα χρώματα της PrimeTel, οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν και να βρουν ποιοτικές λύσεις για γρήγορο internet, κινητή και σταθερή τηλεφωνία, ψηφιακή τηλεόραση σε πολύ προσιτές τιμές, ενώ οι συνδρομητές της PrimeTel, μπορούν να εξοφλούν τους μηνιαίους λογαριασμούς τους.

    telefone primetel shop dali 2 (2)

    Σημειώνεται ότι η δημιουργία του νέο καταστήματος Telefone στην συγκεκριμένη περιοχή, εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης αναδιάρθρωσης και ενίσχυσης του υφιστάμενου δικτύου καταστημάτων που λειτουργεί η εταιρεία σε όλη τη Κύπρο, για άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles