21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέο story trailer για το αιματηρό Wo Long: Fallen Dynasty

    Η Koei Tecmo και η Team NINJA έδωσαν στην κυκλοφορία ένα νέο trailer για το επερχόμενο Wo Long: Fallen Dynasty, το οποίο επικεντρώνεται στο story του action game.

    Το Wo Long: Fallen Dynasty αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Steam και Microsoft Store στις 3 Μαρτίου 2023 παγκοσμίως. Θα είναι επίσης διαθέσιμο και στο Xbox Game Pass.

    Το νέο action-RPG της Team Ninja επιτρέπει στους παίκτες να μπουν στο ρόλο ενός ανώνυμου στρατιώτη, ο οποίος θα ζήσει τη δική του περιπέτεια την περίοδο των Τριών Βασιλείων, μια από τις πιο αιματηρές περιόδους στην ιστορία της Κίνας, αντιμετωπίζοντας δαίμονες και άλλα τέρατα. Στην αρχή ο παίκτης διαλέγει την εμφάνιση που θα έχει ο χαρακτήρας του και επιλέγει το style μάχης που θα ακολουθήσει.

    Το video που κυκλοφόρησε επικεντρώνεται στην ιστορία του παιχνιδιού, παρουσιάζοντας μερικούς από τους κεντρικούς χαρακτήρες, το lore και μερικές από τις μάχες που θα συναντήσουν οι παίκτες.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Επική περιπέτεια με ποδήλατο στο Season: A Letter to the Future (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles