17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέο story trailer για το “The Lord of the Rings: Gollum”

    Το πολυαναμενόμενο video game The Lord of the Rings: Gollum θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 και θα εξερευνήσει την ταραγμένη ψυχοσύνθεση του Smeagol στο χρονικό διάστημα μεταξύ της απώλειας του δαχτυλιδιού και των γεγονότων που παρακολουθήσαμε στην πρώτη ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

    Σε νέο trailer, που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες, βλέπουμε το Gollum να έρχεται αντιμέτωπο με δύο αντίπαλες δυνάμεις. Η πρώτη είναι ένας νεότερος Gandalf και η δεύτερη ένας απεσταλμένος του κακού άρχοντα Sauron. Και δύο βρίσκονται σε αναζήτηση του Δαχτυλιδιού. Δεν είναι απλό να αποδοθεί ο Smeagol/Gollum ως μια συμπαθητική φιγούρα, όμως η αφήγηση φαίνεται να ακολουθεί αυτή την κατεύθυνση.

    Δείτε το trailer:

    Το The Lord of the Rings: Gollum ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2019 και αναμενόταν το Σεπτέμβριο του 2022. Παρόλα αυτά, η Daedalic Entertainment αποφάσισε να το καθυστερήσει και μάλλον θα το δούμε κάποια στιγμή μεταξύ Απριλίου και Σεπτεμβρίου του 2023 σε Nintendo, PlayStation 4, το PlayStation 5, PC, Xbox One και Xbox Series X.

    Διαβάστε επίσης: Sony: Η Microsoft πιθανώς θα σαμποτάρει το Call of Duty στο PlayStation (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles