19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέο trailer και ημερομηνία αποκτά το Gotham Knights

    Το Gotham Knights, ο open-world τίτλος από τη Warner Bros Games, αναμένεται να φτάσει σε PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC στις 21 Οκτωβρίου τελικά, δηλαδή 4 ημέρες νωρίτερα από την αρχική ανακοίνωση της εταιρείας. Η Warner Bros δεν εξήγησε το λόγο αυτής της αλλαγής, καθώς το μόνο που ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση είναι ότι “οι παίκτες θα λάβουν δράση 4 ημέρες νωρίτερα”.

    H νέα ημερομηνία κυκλοφορίας έρχεται μετά από αρκετές καθυστερήσεις και αλλαγές στο DC Gotham Knights. To παιχνίδι αρχικά αναμενόταν το 2021, όμως πήρε παράταση για το 2022. Το αρχικό πλάνο ήταν να βγει και στα PlayStation 4 και Xbox One, κάτι το οποίο τελικά δε θα συμβεί.

    Η τελευταία ανακοίνωση για το video game πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Gamescom Opening Night Live και συνοδεύτηκε από ένα φρέσκο trailer που αποκαλύπτει τους κακούς, όχι όμως και το Batman. Αντί γι’ αυτό, οι παίκτες μπορούν να μπουν στα… παπούτσια των Batgirl, Nightwing, Red Hood and Robin.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    SEGA Mega Drive Mini II: Κυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 27/10! Δείτε τη full λίστα τίτλων… (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles