20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Νέο trailer του Doom Eternal σε κάνει να το θες ακόμη πιο πολύ κολασμένα!

    Το Doom Eternal ανήκει δικαίως ανάμεσα στα πιο hot games της φετινής χρονιάς και όλοι οι λάτρεις των first-person shooters περιμένουν να περάσουν οι μέρες για την κυκλοφορία του νέου τίτλου της id Software. Με την «Doom» day να έχει οριστεί για τις 20 Μαρτίου (για PC, Google Stadia, PS4 και Xbox One), εννοείται ότι οι περισσότεροι gamers περιμένουμε πως και πως (και φυσικά έχουμε ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση).

     

    Για να γλυκαθούμε λοιπόν από την αναμονή, η id Software αποφάσισε να μας φιλοδωρήσει  γενναιότατα με ένα νέο καταιγιστικό trailer, το οποίο όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω είναι τρελό έπος και μας βοηθάει να πάρουμε και μια γεύση και από το τι παίζει με το story. Παράλληλα, το συγκεκριμένο trailer εστιάζει στο single-player campaign, παρουσιάζοντας νέους εχθρούς που μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από τις σελίδες του πιο τρομακτικού «βιβλίου» της κολάσεως, ενώ δε γίνεται να μην σταθούμε και στη δυνατότητα του Doomguy να κραδαίνει ένα κόκκινο σπαθί… Επειδή σε αυτή την περίπτωση τα πολλά πολλά λόγια είναι φτώχεια, απλώς πατήστε το play στο trailer που ακολουθεί και… απολαύστε!

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles