20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέο τρέιλερ για το multiplayer του «Gears of War 4»

    Η Microsoft έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα το τρέιλερ του multiplayer του «Gears of War 4», προσφέροντας μια γρήγορη ματιά στους αιμοβόρους χαρακτήρες του. Η beta έκδοση του multiplayer του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει στις 25 Απριλίου και θα τελειώσει την 1 Μαΐου για όλους τους Gold members του Xbox Live.

    σφγφγ

    Η συνέχεια του «Gears of War 4» λαμβάνει μέρος 25 χρόνια πριν τα γεγονότα του «Gears of War 3», όπου ο JD Fenix και οι φίλοι του, Kait και Del, πρέπει να σώσουν τους αγαπημένους τους και να ανακαλύψουν την πηγή ενός τερατώδους εχθρού.

    Το νέο «Gears of War 4» σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου έπους για ένα από τα πιο γνωστά game franchise, καθώς μια νέα ομάδα ηρώων δημιουργείται για να αντιμετωπίσει την εχθρική απειλή. Αναφερόμενο στο σκοτάδι και τις ρίζες του κλασσικού παλιού παιχνιδιού, οι φαν μπορούν να περιμένουν μια οικεία, αλλά ταυτόχρονα ξεχωριστή εξέλιξη του gameplay, που περιλαμβάνει βίαιη και συνεχόμενη δράση, μια καμπάνια που θα κάνει τη καρδιά τους να χτυπάει γρήγορα, ένα multiplayer κομμάτι που θα συναρπάσει και εντυπωσιακά γραφικά από την Unreal Engine 4.

    Το «Gears of War 4» θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox One την 1 Οκτώβρη.

    Δείτε το multiplayer gameplay τρέιλερ:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles