15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέοι φακοί από τη Samsung

    H Samsung παρουσίασε στην έκθεση Photokina 2012 μια σειρά νέων φακών για τη σειρά NX καθώς και την καινούρια Galaxy Camera. Οι νέοι φακοί της Samsung είναι ελαφριοί και άρα εύκολοι στη μετακίνηση, προσφέροντας παράλληλα στους λάτρεις της φωτογραφίας να εξωτερικεύσουν τη δημιουργικότητά τους.

    Ο φακός 12-24 χιλιοστών F4-5.6 ED ED είναι ιδανικός είτε για  τοπία ή λήψεις σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους. Αποτελεί δε τον τέλειο σύντροφο για φωτογραφίες ταξιδιών, αφού ζυγίζει μόνο 208 γραμμάρια. Όσοι από την άλλοι αποζητούν φακό ανώτερης ποιότητας, μπορούν να κοιτάξουν τον φακό 45 χιλιοστών F1.8 που παρέχει ένα πέρα από τα καθορισμένα βάθη πεδίου και θάμπωμα φόντου, δημιουργώντας εκπληκτικά πορτρέτα. Εκτελεί άψογα τις νυχτερινές λήψεις και τις λήψεις σε εσωτερικούς χώρους, με ένα stepping κινητήρα για ομαλή και αθόρυβη αυτόματη εστίαση.

    Πέραν των νέων φακών της, η Samsung παρουσίασε στη Photokina 2012 και τη Galaxy Camera –την είδαμε για πρώτη φορά στην της Γερμανίας. Περισσότερα για την πρωτοποριακή κάμερα της Samsung που ενσωματώνει Android 4.1 και προσφέρει ζουμ 21x μπορείτε να διαβάσετε στο κείμενο της Χριστίνας Κιτσάτη.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles