19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέοι Google Maps για όλους και νέα version στην εφαρμογή για iOS

    To preview της ανασχεδιασμένης web εφαρμογής των Google Maps (που γνωρίσαμε στο Google I/O) είναι πλέον διαθέσιμο για όλους – χωρίς να απαιτείται πρόσκληση όπως στη δοκιμαστική περίοδο που “έτρεξε” έως τώρα.

    meet-the-new-google-maps

    Η ανακοίνωση έγινε από τους λογαριασμούς των Google Maps στα social media, αναφέροντας ότι οι χρήστες δε χρειάζεται πλέον να κάνουν κανενός είδους request, αλλά ένα απλό sign up στο account τους από το maps.google.com/preview ώστε να έχουν πρόσβαση στην ανανεωμένη εφαρμογή. Στη συνέχεια, θα κληθούν να πατήσουν το “Try now”, ώστε να οδηγηθούν στο νέο application. Μετά από αυτό κάθε φορά που επισκέπτονται στο maps.google.com θα οδηγούνται στο google.com/maps/preview με τους νέους χάρτες. 

    New-Google-Maps-1

    Με τον ίδιο τρόπο, οι χρήστες που έχουν ακόμη την παλιά έκδοση των χαρτών θα βλέπουν την επιλογή “Get the New Google Maps” στην αριστερή πλευρά της σελίδας, ώστε να πραγματοποιήσουν τη μετάβαση.

    google_maps

    Παράλληλα, μερικές μέρες μετά την ανανέωση της Android εφαρμογής, είναι τώρα διαθέσιμη και η έκδοση Google Maps 2.0 για iOS με υποστήριξη για iPad.

    Εσάς, αλήθεια, πώς σας φαίνεται το νέο desktop περιβάλλον των Google Maps, αλλά και η αναβάθμιση για το iOS;

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles