21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέοι, πιο έξυπνοι τρόποι για να φτιάξετε ένα μοντέρνο σπίτι με τη Lenovo! (CES 2022)

    Είναι ωραίο να έχετε επιλογές όταν αναβαθμίζετε το έξυπνο σπίτι σας. Σήμερα, η Lenovo™ ανακοίνωσε  το νέο Lenovo Smart Clock Essential με ενσωματωμένη Alexa®, την πιο πρόσφατη συσκευή στην καινοτόμο σειρά για έξυπνα σπίτια της Lenovo, που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή στο σπίτι ευκολότερη, πιο άνετη και πιο διασκεδαστική. Πείτε λοιπόν «γεια» στην Alexa.

    Το Lenovo Smart Clock Essential είναι το απόλυτο έξυπνο ρολόι για κάθε δωμάτιο, με συναρπαστικές λειτουργίες από την Alexa που σας βοηθούν να παραμείνετε συνδεδεμένοι. Η Alexa είναι εκεί για να σας βοηθήσει να κάνετε αγορές από το Amazon, να ρυθμίσετε το χρονόμετρό, ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις, ή/και ακόμη, να ελέγξετε το έξυπνο σπίτι σας. Είναι εύκολο να διαχειριστείτε συμβατές έξυπνες οικιακές συσκευές χρησιμοποιώντας τη φωνή σας – απλώς αναζητήστε συσκευές με το σήμα «Λειτουργεί με Alexa».

    Με τη μεγάλη οθόνη LED που διαθέτει, μπορείτε να δείτε την ώρα και την πρόγνωση του καιρού από όπου και αν βρίσκεστε στο χώρο ή απλώς να ρωτήστε την Alexa. Το Lenovo Smart Clock Essential δημιουργήθηκε για να είναι ο ιδανικός σύντροφος του κομοδίνου σας! Κλείσετε το ξυπνητήρι ή πιέστε το snooze για να κοιμηθείτε λίγο ακόμα και κοιμηθείτε καλύτερα με τη λειτουργία αυτόματης μείωσης της φωτεινότητας της οθόνης. Χωρίς ενοχλητικές κάμερες και διακόπτη σίγασης για μικρόφωνα, μπορείτε επίσης να ξεκουραστείτε πιο εύκολα, γνωρίζοντας ότι το απόρρητό σας προστατεύεται. Η κομψή αισθητική του είναι διαθέσιμη σε δύο αποχρώσεις: το Misty Blue και το Clay Red και είναι τυλιγμένο σε ένα απαλό, όμορφο ύφασμα. Για να μην μένει το κινητό σας αφόρτιστο, έχουμε συμπεριλάβει μια θύρα USB πλήρους μεγέθους για άνετη φόρτιση και λιγότερα καλώδια δίπλα στο κρεβάτι σας.

    Αγαπάτε τη μουσική; Το Lenovo Smart Clock Essential είναι επίσης ένα έξυπνο ηχείο 3W, πλήρους εμβέλειας, σχεδιασμένο για να απολαμβάνετε μουσική, podcasts και audio books μέσω του Wi-Fi δικτύου του σπιτιού σας από το Amazon Music, το Spotify, το SiriusXM και άλλες εφαρμογές. Ακούστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού δημιουργώντας ομάδες ηχείων ή μιλήστε σε όλους μέσω του συστήματος ενδοεπικοινωνίας για να πείτε: «Το φαΐ είναι έτοιμο!»

    Δώστε μία νότα από το προσωπικό σας στυλ επιλέγοντας την όψη του ρολογιού ή επιλέξτε από τα προαιρετικά έξυπνα αξεσουάρ βάσης της Lenovo για να εξατομικεύσετε το Smart Clock Essential σας, ξεκινώντας με το νέο Lenovo Ambient Light Dock.

    Η βάση του Lenovo Smart Clock είναι ένα εξαίσιο φως νύχτας που προσφέρει ατμοσφαιρικό φως με οκτώ λειτουργίες φωτισμού, σε συμπαγή χρώματα όπως: cherry και μπλε του ωκεανού, ζεστούς τόνους ηλιοβασιλέματος και υπέροχο φως ουράνιου τόξου. Για να επιλέξετε την αγαπημένη σας ρύθμιση φωτισμού, πατήστε δύο φορές το επάνω μέρος του Smart Clock Essential για να περιηγηθείτε στις επιλογές, ή αλλάξτε τις ρυθμίσεις φωτισμού μέσω φωνητικής εντολής χρησιμοποιώντας την Alexa. Αυτά τα χαριτωμένα Ambient Light Docks, εμπνευσμένα από το Octopus και το Sealion, ήρθαν για να επεκτείνουν τις ήδη διαθέσιμες επιλογές εξατομίκευσης της εμπειρία του Lenovo Smart Clock, όπως το  Lenovo Wireless Charging Dock with Night Light που παρουσιάστηκε πέρυσι μαζί με το Lenovo Smart Clock 2 και βοηθά να απαλλαγείτε από τα περιττά καλώδια στο κομοδίνο σας, αφού λειτουργεί και ως βάση φόρτισης.

    Επίσης, ανανεωμένο είναι και το νέο Lenovo Smart Frame. Σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να έχετε πάντα τις αγαπημένες εικόνες της οικογένειάς σας στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή το γραφείο σας, το Lenovo Smart Frame δεν απαιτεί πλέον λογαριασμό Google Photos για τη φόρτωση φωτογραφιών – απλώς χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας για να ανεβάσετε φωτογραφίες στην ενσωματωμένη μνήμη της συσκευής. Επίσης νέα είναι η δυνατότητα να αφήνετε μηνύματα στην οθόνη για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπως: “Καλή επιτυχία στις εξετάσεις” ή “Να έχεις γυρίσει σπίτι έως τις 5!” Τα μηνύματά σας  μπορούν να προγραμματιστούν, ώστε να εμφανιστούν στον χρόνο που θα ορίσετε. Οι λειτουργίες εμπλουτίζονται7 επίσης με υποστήριξη για κανάλια βίντεο, για να βλέπετε αρχεία από το τηλέφωνό σας, αλλά και από τον λογαριασμό σας στο Google Photos.

    Εάν σας αρέσει να δημοσιεύετε τις καταπληκτικές φωτογραφίες σας στο Instagram, το Lenovo Smart Frame θα υποστηρίξει σύντομα ένα κανάλι Instagram που θα επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν τις καλύτερες φωτογραφίες τους από την πλατφόρμα.  

    Η Lenovo επενδύει συνεχώς σε μελλοντικές καινοτομίες και ως μέρος αυτού, που θα μπορούσε να είναι ένα αναπτυσσόμενο οικοσύστημα υπηρεσιών του Lenovo Smart Frame, είναι η ιδέα ενός καναλιού Smart Fitness. H υπηρεσία, που βρίσκεται ακόμα σε επίπεδο προσχεδίου, επιδιώκει να μετατρέψει την σταθερή οθόνη της συσκευής σε μια διαδραστική εμπειρία με στόχο την βελτίωση της ευεξίας του χρήστη. Παράλληλα, θα παρέχεται ένα συμβατό αξεσουάρ καρπού γυμναστικής5 που θα προσφέρει άμεσα στο χρήστη στατιστικά για την ταχύτητα, το βάρος, τη δύναμη αντίστασης και πολλά άλλα στοιχεία, καθώς θα ακολουθεί το πρόγραμμα γυμναστικής στην οθόνη. Οι κινήσεις του προγράμματος γυμναστικής θα βοηθούν στην ενδυνάμωση των δάχτυλων, των καρπών, των χεριών και των ώμων, ενώ ο χρήστης θα μπορεί να παρακολουθεί ζωντανά την πρόοδό του στο Smart Frame της Lenovo. Μια εξαίσια ιδέα που θα γίνει σύντομα πραγματικότητα από τις ομάδες μας και θα ανοίξει το δρόμο για πολλές ακόμα υπηρεσίες στο Smart Frame της Lenovo.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles