21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέος CEO της Microsoft; Οι “bookies” ποντάρουν στον… Elop

    Το “παιχνίδι” για τη διαδοχή του Steve Ballmer στην ηγεσία της Microsoft φαίνεται ότι θα είναι δύσκολο και θα διαρκέσει αρκετά, ωστόσο τα πρακτορεία στοιχημάτων δίνουν από τώρα τα… προγνωστικά τους.

    Έτσι, από το Ladbrokes δημοσίευσαν ήδη τη λίστα με τους πιο πιθανούς αντικαταστάτες του, στην κορυφή της οποίας βρίσκεται ο CEO της Nokia Stephen Elop με απόδοση 5 προς 1.

    odds-microsoft-next-ceo

    Με το ενδεχόμενο αυτό να μοιάζει σε κάποιους ως “τρομακτικό”, δεδομένου ότι ο CEO της Nokia δεν έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές κατά την παρουσία του στην ηγεσία της φινλανδικής εταιρείας, ρίχνουμε μία ματιά στα υπόλοιπα ονόματα της λίστας, τα οποία περιλαμβάνουν τον COO της Microsoft Kevin Turner με απόδοση 6 προς 1 αλλά και τον Steven Sinofsky, σημαντικό στέλεχος της που αποχώρησε από την εταιρεία πριν λίγους μήνες.

    Στη λίστα υπάρχουν και άλλα επιφανή στελέχη, όπως ο CEO του Netflix, Reed Hastings (απόδοση 16:1) ή ο Vic Gundotra της Google (25:1). Βρίσκονται όμως ακόμη και η Marissa Mayer της Yahoo (33:1), η Sheryl Sandberg του Facebook (40:1), ο αρχισχεδιαστής της Apple Jonathan Ive (40:1) ο ίδιος ο… Bill Gates (50:1) αλλά και ο… Tim Cook (100:1)!

    Εσείς αλήθεια σε ποιον θα ποντάρατε;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles