13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Διαγωνισμός “ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”: Κερδίστε δώρα από τη Scanit

    Τα “σημάδια” θέλουν τον κόσμο να “καταστρέφεται”… Ακόμη και εν μέσω σοβαρών “αμφιβολιών”, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος. Και ποιος ο καλύτερος τρόπος από το να κερδίσεις μερικά δωράκια που θα σου φτιάξουν τη διάθεση, ακόμη και στις πιο extreme συνθήκες για την ανθρωπότητα.

    Το digitallife.gr και η SCANIT σού δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσεις τα ακόλουθα δώρα, σ’ ένα διαγωνισμό που θα τρέξει “μέχρι το τέλος του κόσμου”.

    1 ScanIT-CUBICAL BIRD μαύρη κοντομάνικη μπλούζα


    Η νέα πρόταση για τους λάτρεις της φύσης και των “συμβόλων” είναι το ανδρικό t-shirt με τον κυβιστικό αετό. Το t-shirt με το διαχρονικό δυναμικό σχέδιο Cubical Bird αλλάζει τα δεδομένα στην ενδυμασία σου. Πώς: Σκάναρε με το κινητό σου τον τυπωμένο κωδικό ScanΙΤ για να συνδεθείς, μέσω link, στο Διαδίκτυο, και άσε να σε οδηγήσει σε κείμενα, εικόνες ή βίντεο από την κατηγορία Περιβάλλον. Μοιράσου με τους φίλους σου κοινά θέματα ενδιαφέροντος σκανάροντας με τα κινητά σας το διαδραστικό προϊόν ScanIT. Φόρεσέ το, χάρισέ το και σε φίλους σου, αφήστε να σας σκανάρουν και νιώστε μοναδικοί! Το σχέδιο κυκλοφορεί σε χρώμα μαύρο με κοντό μανίκι και μεγέθη small, medium, large, extra-large.

    1 ScanIT-CODED MASK λευκή κοντομάνικη μπλούζα


    Mία δυνατή πρόταση για άνδρες, με το t-Shirt ScanIT Coded Mask με ιδιαίτερα αρρενωπό σχέδιο γεμάτο δυναμισμό, θα σου αλλάξει τα δεδομένα! Πώς; Σκάναρε με το κινητό σου τον κωδικό ScanIT που είναι τυπωμένος στο σχέδιο της μπλούζας, για να συνδεθείς, μέσω link, στο Διαδίκτυο και άστο να σε οδηγήσει σε κείμενα, εικόνες ή βίντεο με πληροφορίες από την κατηγορία Ενημέρωσης. Επίλεξέ τη και γίνε το επίκεντρο της παρέας! Κυκλοφόρησε με τους φίλους σου, παίξτε με τα κινητά σας στο μοναδικό αυτό διαδραστικό προϊόν και ζήστε τη νέα εμπειρία του ScanIT! Το σχέδιο κυκλοφορεί σε χρώμα λευκό με κοντό μανίκι σε μεγέθη small, medium, large, extra-large.

    3 Καινοτόμες Διαδραστικές Ευχετήριες Κάρτες ScanIT


    Θέλεις οι κάρτες που προσφέρεις στους αγαπημένους σου έστω και τις “τελευταίες ώρες της ανθρωπότητας” να είναι μοναδικές; Οι νέες κάρτες ScanIT DIY σου δίνουν τη λύση! Φτιάξε ένα βιντεάκι με προσωπικές ευχές για κάθε φίλο σου και γράψε τις δικές σου ευχές. Έπειτα ενημέρωσε την κάρτα ScanIΤ DIY με το video αλλά και με επιπλέον ευχές, κάνοντας χρήση των υπηρεσιών My.SCANIT.gr. Πρόσφερε σε όσους αγαπάς ένα δώρο που θα τους μείνει πραγματικά αξέχαστο! Οι πρωτοποριακές κάρτες ScanIT DIY με έντονα χρώματα και κρυμμένο περιεχόμενο ήρθαν και κάνουν εντύπωση, καθώς είναι διαθέσιμες σε φούξια, μπλε και λάιμ χρώμα.

    Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή με 2 διαφορετικούς τρόπους, κάθε ένας από τους οποίους σου εξασφαλίζει μία μοναδική συμμετοχή:

    1) Κάνοντας σχόλιο κάτω από αυτό το θέμα
    2) Κάνοντας Public Share τη σχετική δημοσίευση μας στο Facebook

    Ο διαγωνισμός λήγει αύριο 21 Δεκεμβρίου στις 18:00 και οι νικητές θα ανακοινωθούν σε post στο digitallife.gr ΑΜΕΣΑ.

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grKERDISETO, nethall.grwww.tixerakias.comSave&Win, jaba.gr, winthis.grmyfreeshop.grGlobalLikeme

    Όροι χρήσης

     

     

    Related Articles

    225 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles