15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέος εμπορικός διευθυντής στην Cablenet

    Καθήκοντα εμπορικού διευθυντή (CCO Retail) στην Cablenet, αναλαμβάνει ο Χαράλαμπος Μωυσέως, έχοντας πάνω από 20 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της Τεχνολογίας και των Τηλεπικοινωνιών, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Πριν από την ένταξή του στην Cablenet, ο κ. Μωυσέως διετέλεσε Ανώτερος Διευθυντής Τεχνολογίας στην EY (Ernst & Young) με επίκεντρο τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για έργα ψηφιακού μετασχηματισμού, IoT και έξυπνες πόλεις, καθώς και ανάπτυξη λύσεων βασισμένων σε προηγμένες τεχνολογίες, όπως τα RPA, Blockchain, AI και Machine Learning.

    Ο κ. Μωυσέως, ξεκίνησε την καριέρα του το 2000. Η δραστηριοποίηση του στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών είχε αφετηρία το 2004, έχοντας ενεργό ρόλο στην εισαγωγή νέων παρόχων σε αγορές υψηλού ανταγωνισμού, στο σχεδιασμό και υλοποίηση πρωτοπόρων έργων στο χώρο του Fixed Mobile Converge (FMC) και την ένταξη προηγμένων τεχνολογιών στην υπηρεσία IPTV με την υλοποίηση υποδομής αποκωδικοποιητών υψηλής ευκρίνειας κ.ά. Για την υλοποίηση αυτών των έργων έχει συνεργαστεί με παγκόσμιους κολοσσούς, όπως η Cisco, η Microsoft, η Oracle και η Accenture.

    Ως εμπορικός διευθυντής στην Cablenet, ο Χαράλαμπος Μωυσέως, έχει ως στόχο να συνεχίσει με επιτυχία την εξελικτική πορεία της εταιρείας για να καθιερωθεί ως η πρώτη επιλογή των καταναλωτών για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει. Δεδομένης της μεταβαλλόμενης αγοραστικής συμπεριφοράς, καθώς και τη διαφοροποίηση των αναγκών των καταναλωτών, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην αξιοποίηση όλων των ψηφιακών καναλιών εξυπηρέτησης του κοινού. Ταυτόχρονα, η παρουσία του προσωπικού πρώτης γραμμής της Cablenet, θα έρθει να πλαισιώσει αυτή την προσπάθεια με την καθημερινή και έμπρακτη επικοινωνία με τους καταναλωτές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles